Вчені з'ясували, що собаки можуть по-різному реагувати на людей. Виявилося, що найчастіше їх жертвами стають саме чоловіки. При цьому можливість нападу на представників сильної статі в 1,8 рази вище, ніж на жінок.

Дослідники Ліверпульського інституту підтвердили, що собаки в основному кусають незнайомців, а не господарів, а також людей з нестабільним емоційним станом. Крім того, ймовірність агресивної реакції тварини помітно збільшується через вік «жертви».

Ще собаки часто нападають на хлопчиків, але в 76% випадків перед цим вони голосно гарчать на дитину. Уточнимо, що найбільш агресивні породи собак: бордер-коллі, німецькі вівчарки і стаффордширські тер'єри.

Нагадаємо, як проявляється алергія на амброзію, і які існують ефективні методи лікування.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти з'ясували, чи можуть смартфони шпигувати за користувачами.

Також портал Знай.uа писав, що вже третій рік бездомним котам і собакам у Чорнобильській зоні допомагає міжнародна організація волонтерів.