Еротичний гороскоп на 4 жовтня Овен

Сьогодні ви відчуєте себе настільки недосвідченими поруч з партнером, ніби ви – підліток. Він зуміє вас гарненько здивувати.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Телець

Сьогодні ваш партнер буде занадто довго переконувати вас, що його еротичні пропозиції можна хоча б розглянути. Прислухайтеся до нього, якщо це не суперечить вашим принципам.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Близнюки

Зірки пророкують, що ви проявите чудеса гнучкості і розтяжки. А от коханий навряд чи зможе вас наздогнати. Пожалійте його трохи.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Рак

Перед тим як влаштовувати скандал з ревнощів, подумайте ще раз. Інакше ваші стосунки можуть закінчитися сьогодні ж. Якщо вам потрібно, починайте.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Лев

Вам довго доведеться доводити партнеру, що ви готові на еротичні безумства. Але насправді, ви просто в жаху. Хоча в підсумку одержите багато задоволення.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Діва

Все, що ви забажаєте, сьогодні збудеться, в тому числі і сексуальні примхи. Можете планувати хоч 20 оргазмів, зірки до вас прихильні.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Терези

Ваше небажання чути і розуміти партнера перекреслить всі хороші можливості на цей вечір. Подивіться на ситуацію з його боку.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Скорпіон

Вас притягнуть сьогодні стервозні і конфліктні люди. Тому секс сьогодні буде більше схожий на сутичку хижаків. Не роздеріть один одного.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Стрілець

На роботі у вас складеться особлива сексуальна аура. Може вас захоче хтось із колег, а може це сам процес роботи почав збуджувати вас.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Козеріг

Ніжність, уважність і трохи спритності рук - ось коктейль, який змусить нового сексуального партнера про все забути в ваших обіймах. Ви зможете його приручити.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Водолій

Сьогодні ваші любовним іграм може щось перешкодити. Якщо поставитеся з гумором, то це зіб'є ваш настрій тільки на секунду.

Еротичний гороскоп на 4 жовтня Риби

Вам завадить в інтимних справах своя ж гординя. Вам навіть компліменти говорити не можна, інакше ви відразу надягнете корону і відмовитеся її знімати.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.