Відбувся сьомий ефір популярного шоу "Танці з зірками". Це екватор проекту, тому пари вже традиційно обнялися партнерами. Сценаристи цього разу вирішили епатувати публіку одностатевими парами.

Так, акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина станцювала пристрасне танго у парі з Лізою Дружиніною (партнерка Михайла Кукуюка). А телеведучий Володимир Остапчук "боровся за серце" Катерини Кухар у танці з Олександром Прохоровим. Судді високо оцінили старання Остапчука та його номер, а от Ксенія Мішина отримала не такий схвальний відгук і ледь не потрапила у зону ризику.

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець обмінялася партнерами з колегою Вікторією Булітко. Так, Кравець станцювала ніжний вальс з Дмитром Дікусаром. Катерина Кухар відзначила, що саме Дікусар - ідеальний партнер для Кравець. А от Булітко запалила у парі з Максом Леоновим. Однак їх ф'южн судді оцінили не надто високо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кукуюк у свою чергу станцював з Ілоною Гвоздьовою та отримав двійку від Катерини Кухар за провальний номер. телеведуча "Сніданку" на 1+1 Людмила Барбір вразила відвертим номер з Женею Котом й отримала високі оцінки суддів. Такі ж високі бали отримав Даніель Салем, що танцював у парі з Оленою Шоптенко.

Результати 7 ефіру "Танців з зірками" (оцінки суддів):

  • Ганна Різатдінова та Дмитро Жук – 30
  • Володимир Остапчук та Олександр Прохоров – 28
  • Даніель Салем і Олена Шоптенко – 28
  • Людмила Барбір та Євген Кот – 28
  • Ксенія Мішина та Єлизавета Дружиніна – 27
  • Олексій Яровенко і Юлія Сахневич – 26
  • Олена Кравець та Дмитро Дікусар – 24
  • Вікторія Булітко і Максим Леонов – 21
  • Михайло Кукуюк та Ілона Гвоздьова – 14

А от Олексій Яровенко, який кружляв вальс у парі з Юлею Сахневич вразив українців на шоу результатів. Так, на сьомому ефірі за правилами ніхто не покинув шоу. У зоні ризику опинилася Олена Кравець та Михайло Кукуюк. Та в кінці Яровенко вийшов на сцену й заявив, що хотів покинути шоу, але після танцю передумав.

Нагадаємо, що днями в Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що зірки відомої студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який незабаром відбудеться в Одесі.