Відома українська актриса, одна з фавориток шоу "Танці з зірками" Мішина Ксенія здивувала шанувальників щирим зізнанням.

Одну з найболючіших історій свого життя зірка розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній для проекту "Іспит" на YouTube.

Мішина відверто зізналася, що одного разу забрала чоловіка з чужої сім'ї. За словами актриси, вона дуже шкодує з цього приводу і вважає свій вчинок великою помилкою.

Ксенія Мішина і Женя Кіт

Вона розповіла, що ні до чого хорошого ці відносини не привели і тепер у неї табу на стосунки з одруженими чоловіками:

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"І нічого доброго, це ні до чого не призвело. Я не перестаю себе винити за це. Немає чистоти там. Я на цей крок ніколи не піду". Мішина Ксенія

Ксенія Мішина і Женя Кіт

Зараз вся Україна обговорює роман Мішиної з її партнером по танцях Женею Котом, який, до речі, одружений на Наталії Татаринцевій.

Ксенія запевняє, що з Котом у них виключно дружні стосунки, а запальні танці і почуття на паркеті - це хороша акторська гра, не більше.

"Якщо я не буду використовувати свої сильні сторони, то є свою акторську майстерність, то мої танці будуть ніякими. Тому що танцювати я не вмію, і техніки ніякої у мене немає". Мішина Ксенія

Крім того, актриса переконана, що навіть якщо почуття з'являться, відповіді на них не буде:

"Що там у нього почнеться — це його проблеми". Мішина Ксенія

Нагадаємо, Олена Кравець станцювала стриптиз на «Танці з зірками».

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Кухар в латексі «наставила роги» учасникам «Танців з зірками».

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль похвалилася незвичним для себе образом, позуючи перед зйомками шоу «Танці з зірками».