Овен: "Я сам вирішу, що робити"

Сказавши цю фразу, ви тільки погіршите ситуацію, адже Овен не відрізняється терплячістю і всепрощенням. Після подібної відповіді Овен почне дратуватися і намагатися аналізувати, наскільки він важливий для вас.

Телець: "Подивися на мене"

Тельці ненавидять хвальків. Особливо, якщо це хвастощі ні чим не обґрунтовані. Коли хтось в їх присутності хвалить себе без міри, їх посмішка зникає миттєво. Крім того, вони терпіти не можуть, коли хтось ставить під сумнів їх об'єктивність.

Близнюки: "Та замовчи ти вже"

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близнюки люблять поговорити багато і часто про все підряд. Вони базікають для того, щоб заспокоїтися і відвернути себе від похмурих думок. Якщо раптом ви задумали перервати гучну промову словами "Та замовкни ти вже, скільки можна", це стане для них зрадою.

Рак: "Почекай секундочку, дай мені дещо сказати"

Раків дратують занадто наполегливі люди, особливо якщо ті перебивають і перетягують на себе ковдру. Таку фразу вони сприймають як несправедливість у своєму відношенні.

Лев: "Знаєш, тобі було б краще надіти..."

Леви дуже високої думки про себе. Навіть легкий натяк на те, що їх одяг не цілком їм підходить, може сильно їх засмутити. Ще вони можуть образитися на вас. Так що подумайте кілька разів, перед тим, як сказати таку фразу у бік Левів.

Діва: "Знаєш, це їхня думка"

Діви завжди організовані, так як люблять порядок. Це проявляється і в граматиці, правильні мові. Всі ці "їхні" діють на них, немов червона ганчірка для бика.

Терези: "Та вибери вже хоч щось"

Терези воліють ритмічну і гучну музику. Тому прохання злегка прикрутити гучність буде сприйнята ними вельми неприхильно — навіть якщо це прохання виражене цілком ввічливо.

Скорпіон: "Хочу зробити тобі пропозицію, від якої ти не зможеш відмовитися"

Скорпіони негативно реагують на всякого роду ультиматуми. Крім того, вони завжди дуже хочуть бути незамінними і ображаються, коли розуміють, що це не так.

Стрілець: "У мене таке складне життя"

Стрільці недолюблюють людей, які постійно ниють і скаржаться на життя. Їх бісить безпричинний песимізм і фрази на кшталт "Ах, це життя просто безглузде", бо вони також ненавидять фаталістів.

Козеріг: "Не позичиш мені трохи грошенят?"

Козероги відрізняються добротою і щедрістю, але терпіти не можуть позичати комусь гроші. Можливо, тому що вони впевнені, що боржник у майбутньому не захоче або не зможе повернути борг.

Водолій: "Знаєш, це дурна ідея"

Водолії не терплять, коли люди не вірять у них та їх ідеї. І в особливості подібні фрази для них болючі, коли їх вимовляє хтось із близького оточення.

Риби: "Ти чув, що про тебе говорять?"

Риби ненавидять чутки, особливо негативні. Також вони прагнуть завоювати повагу інших людей. Однієї згадки про погані чутки з приводу їх самих зазвичай доводить їх до сказу.

Нагадаємо, астролог склав гороскоп на жовтень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астролог попередив, кого спіткає невдача в жовтні.

Також Знай.uа" писав, що астролог склав прогноз для Путіна.