Пластикову пляшку можна використовувати повторно і подарувати їй друге життя. Можна зробити прості, але оригінальні речі для дому.

Хмарна лампа. Досить заповнити пляшку світлодіодною стрічкою, нанести клей по всій пляшці і обклеїти її ватою. Таким чином у вас в будинку з'явиться гарна декоративна нічна лампа.

Для наступного лайфхака знадобиться пластикова пляшка від будь-якого шампуню. Необхідно розрізати і зробити отвір для шнура. Декорувати барвистими стрічками, діодної гірляндою і виходить симпатичний тримач для зарядного пристрою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З двох верхніх частин пляшок можна зробити сільничку. Для того, щоб відрізати горлечка, використовуйте канцелярський ніж. Далі необхідно склеїти їх разом і зробити отвори в ковпачках.

Нагадаємо, лайфхаки з сіллю, про які ви раніше не знали.

Як повідомляв Знай. ua, хитрі лайфхаки зірок, які вони тримають в таємниці.

Також Знай. ua писав, що Катя Осадча поділилася лайфхаком, де залишає машину на час подорожей.