Завдяки аналізу мільйонів текстів стало відомо, що на даний момент люди почувають себе значно щасливішими, ніж коли-небудь за останні 200 років. Про це повідомляє дослідження Ворицького університету.

Так, команда фахівців проаналізувала 8 мільйонів різних книг і 65 мільйонів газетних статей, які були опубліковані з 1820 по 2009 роки. Вчені оцінили слова за рівнем вираз щастя в різних мовах і з'ясували, наскільки часто позитивні і негативні тексти траплялися за певний період у Сполучених Штатах Америки, Великобританії, Італії та Німеччини. Таким чином дослідники створили історичні показники щастя для 4 країн.

У результаті, дані результати показали, що за останні 200 років люди не були такими щасливими, як у наш час. Зниження рівня щастя людей пов'язують з історичними подіями, зокрема: малий рівень щастя в Сполучених Штатах зафіксували 1975 під час падіння Сайгона, а у Великобританії - взимку 1978-1979 року під час страйків профспілок, вимагали збільшення зарплат.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що вчені вважають, що сон в шкарпетках допомагає краще зігрівати ноги. А зігріті ноги, в свою чергу, допомагають організму в багатьох видах діяльності.

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені з NASA виявили портал в інші виміри.

Також портал Знай.ua писав, що вчені виявили морських "велетнів", які вижили після масштабного винищення.