У США фахівці в сфері схуднення знайшли собі підходяще заняття. Так, у місті Беллингхэм власниця жирної кішки на прізвисько Шлакоблок принесла свою улюбленицю до ветеринарної клініки, де вусата пройшла спецпрограму по спалюванню ваги.

Журналістам ветеринар повідомив, що в першу чергу обрирав для кішки універсальну вправу — спеціальну бігову доріжку, заповнену водою. Перше заняття було ввідним, щоб кицька відчула тренажер. Однак Шлакоблок не виявила особливого бажання займатися спортом.

Тварина швидко збагнула, що можна зайняти кут, де тренажер не рухається, і просто ліниво пересувати однією лапою. Господарі кішки зняли це "тренування" на відео. Ролик зі Шлакоблоком розійшовся в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, відомий дієтолог розкрила жінкам секрет схуднення: "Хочеш їсти - випий води".

Як повідомляв Знай.uа ідеальна Полякова в міні-бікіні розкрила головний секрет схуднення: "Жінка - вогонь!".

Знай.uа писав, жінка-кішка не врятувала: хто покинув "Зважені та щасливі" на цьому тижні.