Еротичний гороскоп на 29 жовтня Овен

Сьогодні вам можуть зробити несподівану пропозицію ті, від кого ви цього ніяк не чекали. Готуйтеся до провокацій і візьміть з собою зубну щітку.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Телець

Вам треба буде зважитися на дуже відверту еротичну дію. Наслідки можуть бути двозначними. Але партнер вам у всьому допоможе.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Близнюки

Ви зрозумієте, що у вас є особливе в інтимних стосунках, хоча це буде важко. Просто не заважайте своїй фантазії.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Рак

На вас може разу звалитися стільки справ, що ні на які прелюдії часу просто не залишиться. Але від сексу відмовлятися не варто.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Лев

Зараз ви можете все кинути і відправитися в подорож з партнером. Не забудьте взяти саму красиву білизну. А мобільний телефон краще вимкніть.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Діва

Дівам захочеться зробити щось зовсім їм не властиве. В цьому немає нічого поганого, різноманітність вам точно не завадить. Але уникайте крайнощів.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Терези

Якщо партнера у вас немає, то придивіться до людей навколо. Цілком можливо, що хтось з'явиться. А якщо є, то побоюйтеся сварок, щоб не довелося шукати нового.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Скорпіон

Вам може здатися, що начальник не проти усамітнитися з вами. Як би ви до цього не поставилися, постарайтеся не зіпсувати собі кар'єру.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Стрілець

Обережніше підходьте до вибору статевого партнера. Ви дуже чутливі і ранимі в цей день, будь-яка грубість може вас сильно образити.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Козеріг

Сьогодні вам буде досить сумно згадувати про деякі моменти вашого спільного інтимного минулого з вашим партнером. А раз так, може, і не варто цього робити?

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Водолій

В ваших очах так і палахкотить збудження. Це може привернути до вас багато шанувальників. Хоча б одягніться скромно, щоб не відбиватись від всіх відразу.

Еротичний гороскоп на 29 жовтня Риби

Вас можуть почати крутити так, ніби партнер вирішив поставити акробатичний номер. Краще зробити зарядку чи розтяжку перед любовними іграми.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.