Гороскоп на 29 жовтня Овен

Вам обов'язково потрібно закінчити те, що ви ще не встигли зробити. Якщо цього не зробити, то потім доведеться рухатися в два рази швидше.

Гороскоп на 29 жовтня Телець

Одного бажання не вистачить, щоб досягти того, чого ви так сильно хочете. Доведеться діяти і роботи у вас дуже багато, беріться за справу.

Гороскоп на 29 жовтня Близнюки

В цей день ви будете занадто чутливими, щоб спілкуватися з великою кількістю людей. Будь-яка розмова може закінчитися суперечками.

Гороскоп на 29 жовтня Рак

Вам може здатися, що оточуючі, є лише грою уяви. Але ж ви не можете керувати ними, та й вони не зрадіють, довідавшись про таку вашу думку.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гороскоп на 29 жовтня Лев

У вас буде багато ентузіазму у цей день. Постарайтеся не дати якомусь кислому обличчю задушити його у вас. Ви багато можете зробити.

Гороскоп на 29 жовтня Діва

У вас дуже багата уява, яка може допомогти вам розфарбувати світ навколо. Виберіть щось менш шкідливе, ніж переклеювання шпалер.

Гороскоп на 29 жовтня Терези

На гроші все купиш, але це набагато спростить вам життя. А сьогодні можна дозволити собі і трохи пошикувати, якщо зможете вчасно зупинитися.

Гороскоп на 29 жовтня Скорпіон

Нарешті почне розвіюватися туман навколо вас. А те, що він відкриє, вас сильно вразить. Таке величезне поле потрібно терміново починати орати.

Гороскоп на 29 жовтня Стрілець

Дарувати подарунки теж приємно, не тільки отримувати їх. Спробуйте перевірити це на практиці у цей день. Тільки й людину виберіть теж правильну.

Гороскоп на 29 жовтня Козеріг

Найскладніше вам буде піднятися сьогодні з ліжка. Намагаючись придушити позіхання ви будете тільки злитися, а ось оточуючих дуже навіть порозважите.

Гороскоп на 29 жовтня Водолій

Сьогодні вашим козирем буде чудова чесність. Така тактика допоможе приборкати самого грізно супротивника, бо крити йому буде нічим.

Гороскоп на 29 жовтня Риби

Завдяки вашим друзям, у вас з'явиться реальна можливість створити щось нове і незвичайне. Спробуйте, але не забувайте про обережність.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, чи буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.