Еротичний гороскоп на 3 листопада Овен

Крива вашої сексуальності сьогодні різко поповзе вгору, оскільки всі оточуючі нині шалено вами захоплюються. Головне, не вирушайте на радощах з ким заманеться в ліжко, а то не дай Боже, що-небудь неприємне підчепите.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Телець

У цей день не варто чіплятися до окремих дій, рухів або бажань вашого партнера. Постарайтеся сприймати всі його дії в комплексі. І тим більше, не робіть ніяких висновків з його вибору тієї чи іншої моделі поведінки.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Близнюки

В цей день ви зрозумієте, що ваші нинішні інтимні стосунки з вашим партнером вельми відрізняються від тих, якими вони були на самому початку. Чи то все стало не так пристрасно, чи не так трепетно...

Еротичний гороскоп на 3 листопада Рак

Апетити Раків зростуть і в прямому і в переносному сенсі – кількість їжі, що поглинається і потреба в сексі будуть приблизно рівні. Головне, не захопитися і не замінити одне іншим. Будьте пильні і вчасно відірвіться від вечері: на Вас чекають не менш приємні на смак страви.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 листопада Лев

Не перестарайтеся сьогодні, фліртуючи з ким заманеться. Інакше до кінця дня вам, замість законного відпочинку, доведеться грати в догонялки. Або у Тома і Джеррі, де бідній мишці навіть шматочок сиру ніхто не здогадається запропонувати.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Діва

В цей день партнеру дуже захочеться дізнатися про деякі деталі вашого інтимного життя до того, як він став у ньому головною дійовою особою. Постарайтеся пояснити йому ситуацію максимально правдиво і в той же час максимально коректно.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Терези

Частіше телефонуйте сьогодні вашій коханій людині і говоріть про різні пустощі пошепки або низьким хрипкуватим голосом. Якщо коханця на горизонті поки що не передбачається, то можете пошукати. Удача сьогодні Вам благоволить.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Скорпіон

Зірки натякають Скорпіонам, що багато спати шкідливо, а ще кажуть, що пару раз на місяць можна прокинутися посеред ночі і порадувати свою половинку нападом сексуальності. Якщо ж "соня" стане чинити опір, не відступайте відразу, а нашепотіть дурощі і пустощі на вушко.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Стрілець

В цей день ви будете відчувати деяку незручність, намагаючись обдурити вашого партнера навіть в ім'я досягнення повної гармонії під час любовних ігор. Може бути, варто спробувати обійтися без дрібних еротичних хитрощів?

Еротичний гороскоп на 3 листопада Козеріг

Про що мріє ваш партнер, ви дізнаєтеся з його ж вуст сьогодні під час інтимної близькості. В цей день йому важко буде контролювати свою промову під дією ваших ласк, так що все, що стосується його раніше невідомих бажань, уподобань і фантазій стане явним.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Водолій

У Водоліїв очікуються несподівані новини на сердечному фронті, що можуть призвести до змін у ваших еротичних планах. Не виключені можливі провокації з боку родичів, які можуть перешкодити вам віддатися пестощам.

Еротичний гороскоп на 3 листопада Риби

Не варто поспішати до м'якої ліжка сьогодні секс буде куди більш ефектним, якщо ви виберете для нього більш жорсткий антураж. Незграбний комод, рогожа на підлозі — цілком відповідні точки опори.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.