Еротичний гороскоп на 9 листопада Овен

У вашого партнера буде жахливий настрій. Виправити його не вийде ні словами, ні пристрастю. Можливо, проблем у нього більше, ніж ви думали.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Телець

Для вашого партнера важливо точно знати, як ви реагуєте на всі його ласки. Не соромтеся розповісти йому все в подробицях. Тільки не переборщіть.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Близнюки

Залиште рішення того, як ви будете займатися любов'ю, вашому партнеру. Так ваші емоції зможуть розкритися з повною силою, не відволікаючись на дрібниці.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Рак

Відпочиньте від суєти і непотрібної біганини. Подивіться разом фільм або випийте чаю. Але є однією умова: обидва повинні бути повністю оголеними.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 9 листопада Лев

Леви стануть наставниками, які вчать коханого всім тонкощам інтимного життя. Хоча він і відчує себе новачком, але зараз це тільки плюс.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Діва

Не розраховуйте, що партнер буде розсудливим. Візьміть на себе турботи про безпеку. А щоб нічого не відволікало – відключіть телефони.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Терези

В цей день ви можете знайти багато корисних речей, а також ідеального партнера. Але тільки в тому випадку, якщо у вас такого ще немає.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Скорпіон

Якщо до вас хтось пристає з дурними питаннями, не женіть його геть. Може він просто погано вміє загравати, але наміри його ясні.

Еротичний гороскоп, Freepik
Еротичний гороскоп, Freepik

Еротичний гороскоп на 9 листопада Стрілець

Не варто соромитися розповідати своїй половинці про бажання в ліжку. Він безглуздо поводиться саме тому, що не знає, яким би ви хотіли бачити секс з ним.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Козеріг

Вам доведеться або роздвоїтися, або вибрати щось одне. Ви стоїте на роздоріжжі кар'єрних і еротичних інтересів. Це трохи зіпсує вам настрій.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Водолій

Водолії сьогодні цілком можуть підпасти під вплив більш сильної та харизматичної особистості, яка почне підштовхувати їх до чогось не зовсім звичного. Але саме така людина вам і потрібна.

Еротичний гороскоп на 9 листопада Риби

Емоції здобудуть перемогу над усім фізичним. Варто комусь сказати, що він любить вас, і ви відразу ж захочете побачити його на своєму ліжку.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.