Президент України Володимир Зеленської ветував документ, мається на увазі законопроект "Про верифікацію та моніторингу державних виплат №1231". При цьому одержувачів субсидій, згідно із заявою Мінфіну, будуть перевіряти.

Про це повідомила прес-служба Мінфіну в Facebook.

В повідомленні уточнили, що Зеленський відмовився підписувати законопроект у зв'язку з технічними неполадками, які незабаром усунуть.

Українські пенсіонери, Ukr Media
Українські пенсіонери, Ukr Media

"Президентське вето законопроекту з верифікації викликано суто технічною неузгодженістю з прикінцевими положеннями, яка скоро буде усунена. Я переконаний, що парламент незабаром підтримає цей законопроект з пропозицією президента. Для впровадження верифікації в цілому це означає незначну затримку", – прокоментував ситуацію Павло Ходаківський, заступник міністра фінансів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Мінсоцполітики озвучили нові правила отримання субсидій.

Як повідомляв Знай. ua, українців позбавлять субсидій вже в листопаді.

Також Знай. ua писав, що в Україні не будуть перевіряти одержувачів субсидій.