10 листопада, в неділю, згідно з прогнозом погоди, на території України буде хмарно, на заході можуть пройти невеликі дощі. Заморозків не передбачається, погода буде по-осінньому теплою. Проте, як повідомляють в ДСНС, у першій половині дня в Україні будуть сильні тумани, видимість в межах 200-500 м.

Швидкість вітру по всій країні буде 5-10 м/с.

Про потепління в Україні розповіла метеоролог Наталка Діденко і додала, що під час похолодання, яке буде в понеділок: "Читайте книжки, пийте смачний чай і ходіть на свіжому повітрі".

Наталка Діденко про погоду, Facebook
Наталка Діденко про погоду, Facebook

На заході України очікуються короткочасні дощі, температура вночі опуститься до +6...+9 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +12...+15 градусів тепла.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

погода
погода

На півночі і в центрі країни вночі похолодає до +8...+11 градусів, а вдень на вулиці потеплішає до +12...+16 градусів.

У східних областях країни вночі показання термометра коливатимуться в межах +6...+8 градусів, вдень потеплішає до +12...+14 градусів тепла.

На півдні України вночі температура затримається в межах +8...+11 градусів тепла, а вдень термометри покажуть найтеплішу погоду в Україні 10 листопада +16...+19 градусів.

Похмура погода, УНІАН
Похмура погода, УНІАН

У Києві опадів синоптики не прогнозують, вітер переважно південно-східний 5-10 м/с. Вночі стане холодніше до +9...+11 градусів, удень повітря прогріється до +12...+14 градусів.

Погода на 10 листопада, Укргідрометцентр
Погода на 10 листопада, Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 10 листопада

10 листопада в Україні вшановують пам'ять святої Параскеви П’ятниці. У цей день починали м'яти, тріпати і готувати льон до пряжі, а прогнозували погоду за комарами. Якщо 10 листопада літають комарі, то зима буде м'якою.

Нагадаємо, раніше Карпати засипало снігом: чарівні кадри білої безмовності.

Також Знай.uа писав, що синоптики засмутили новим прогнозом: про "бабине літо" можна забути.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".