Гороскоп на 12 листопада Овен

В цей день у вас з'явиться сильне бажання залишитися на самоті. От тільки вам цього не дозволять зробити. Навіть закриті двері і відключений телефон не спрацює.

Гороскоп на 12 листопада Телець

Тельці почнуть балансувати на лезі бритви. Хоча в цьому зовсім немає необхідності, так що можете спокійно злізти. День дуже мирний.

Гороскоп на 12 листопада Близнюки

Ви можете захопити собі занадто багато чужих проблем. Раз вже так вирішили, то не відсторонюйте від процесу тих, кому ці проблеми і належать.

Гороскоп на 12 листопада Рак

Будьте обережніше, ви можете втратити грань між сарказмом та гумором. А сарказм, на жаль, люблять далеко не всі ваші знайомі.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гороскоп на 12 листопада Лев

Сьогодні постарайтеся уважніше поставитися до того, чи правильно вас розуміє співрозмовник. Велика ймовірність виникнення складних ситуацій в результаті недостатньо ясного викладу вами думки.

Гороскоп на 12 листопада Діва

Дівам варто поділитися своєю мудрістю з кимось. Їм вона дуже потрібна. Навіть якщо не впевнені, що зможете допомогти, хоча б спробуйте.

Гороскоп на 12 листопада Терези

Трохи відпочиньте від себе і подумайте про близьких, рідних та інших, крім вас. Останнім часом ви багато прощаєте собі, і дуже мало – їм.

Гороскоп на 12 листопада Скорпіон

Вам доведеться добряче попотіти, поки будете з'ясовувати якусь істину. Може хтось навмисно приховує її від вашої цікавості?

Гороскоп, фото: UkrMedia
Гороскоп, фото: UkrMedia

Гороскоп на 12 листопада Стрілець

У вас з'явиться дар схиляти на свій бік усіх, кого тільки захочете, навіть самих незговірливих. Скористайтеся цим випадком швидше.

Гороскоп на 12 листопада Козеріг

Поменше говоріть в цей день, ви можете видати чужу таємницю або бовкнути таке, що потім це можуть використати проти вас.

Гороскоп на 12 листопада Водолій

Водоліям і море по колін, і гори по плече. Так будуть думати багато оточуючих. Але вам все дасться не просто так, доведеться попрацювати.

Гороскоп на 12 листопада Риби

Дозвольте людям спробувати прийняти вашу індивідуальність. Не брешіть і не намагайтеся змінитися, тільки тому, що комусь там ваша поведінка не сподобалася.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.