Еротичний гороскоп на 13 листопада Овен

Зірки радять вам розпитати партнера про його перший секс і почуття до тодішньої любові. Тільки постарайтеся зробити це тактовніше.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Телець

Дайте партнерові свободу дій і не беріть на себе всі обов'язки. Нехай проявить фантазію, а там вже і ви можете підключитися з імпровізацією.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Близнюки

Будь-яке нагадування про дітей, можливо навіть не про ваших і не про майбутніх, відіб'є у вас бажання. Тримайтеся від цих маленьких людей подалі.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Рак

Вийдіть з будинку і направтеся в якийсь розважальний заклад. Саме там ви отримаєте більше задоволення, ніж від еротичних ігор. Можете і коханого захопити з собою.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Еротичний гороскоп на 13 листопада Лев

Леви почнуть задовольнятися малим в сексі, лише б він хоч якимось був. Так що причіпок від вас чекати не варто. «Синиця» в руках буде набагато приємніше.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Діва

Вам дуже захочеться абсолютно нового життя, без вантажу минулих відносин. Тільки для цього потрібно буде повністю поміняти своє ставлення до себе і протилежної статі.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Терези

Сьогодні відбудеться саме та любовна ніч, яку ви так довго чекали. Може шанувальник нарешті почне діяти, а може просто секс буде саме таким, як ви хотіли.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Скорпіон

Скорпіонам варто пожаліти сусідів і обзавестися звукоізоляцією або залишити дім для любовних утіх. Хоча, якщо знайдете чим зайняти рот в потрібний момент, то скаржитися на вас не будуть.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Стрілець

Для ваших проблем в парі знайдеться дуже пікантне і оригінальне рішення. Однак, потрібно подбати, щоб воно не нашкодило партнеру морально і фізично.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 13 листопада Козеріг

Вас буде з'їдати почуття провини і бажання сподобатися батькам. Якщо їх поруч не виявиться, то ці почуття ви виплеснете на партнера і не в самий відповідний момент.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Водолій

Використовуйте більше аксесуарів. Саме вони зможуть особливо збудити партнера. Їх можна чудово комбінувати з нижньою білизною.

Еротичний гороскоп на 13 листопада Риби

Що б ви не робили, вас все одно продинамлять, а ви навіть не зможете заперечити. А все ж вам, напевно, було що сказати у відповідь на таку відмову.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.