Користувачі мережі помітили цікаву деталь під час перегляду фільму "Нерв". Так, на одному з кадрів фінальної сцени на стіні є напис "Путін ху*ло".

Зазначимо, фільм "Нерв" вийшов у 2016 році. Його режисерами стали Генрі Джустом та Еріелем Шульманом. У центрі сюжету йдеться історія про гру під назвою "Нерв", яка захопила увесь світ. У грі є учасники й глядачі. Учасники виконують завдання, а глядачі їх ставлять.

Головна героїня Ві почала грати у гру й першим її завданням було поцілувати незнайомця. Виявилося, що він теж учасники й далі вони виконували завдання у парі. Однак гра заходить занадто далеко й глядачам ставлять вибір — вбити Єна, який грає у парі з Ві чи залишити в живих.

Головні ролі у фільмі виконали Емма Робертс та Дейв Франко. Картина не отримала схвальних відгуків від критиків, однак сподобалася глядачам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Жіночого Кварталу" зізналася, в кого була закохана з гумористів: "Ці шкіряні штани".

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва здивувала шанувальників ніжною вродою, давно її ніхто не бачив: "У чому секрет?".