Актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розповіла, що з дитинства любила КВК і ходила на всі концерти команд, які гастролювали по країнам.

У інтерв'ю порталу Знай.uа вона зізналася, в кого була закохана з гумористів в той час.

Ірина Сопонару, Жіночий Квартал
Ірина Сопонару, Жіночий Квартал

"Я мріяла бути актрисою з дитинства, - поділилася Сопонару. - Всі дівчатка мріють бути актрисами, принцесами, це нормально для дитини. Просто мої мрії не змінилися з віком. Я пам'ятаю, що дуже любила КВК і завжди дивилася його по телевізору з батьками. Раніше КВК-команди їздили в концертні тури. Я була на всіх концертах топових команд. І перша команда, виступ якої я побачила наживо, була БГУ - білоруси. Це було настільки круто, просто blow my mind (знесло дах - ред.) повністю. Я дивилася і розуміла, що дуже хочу грати у КВК".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зірка зазначила, що тоді вчилася в 9 класі.

"Пізніше я вже хотіла поступити в університет, тільки заради того, щоб почати грати в КВК. Так і сталося - я почала грати, і ось — догралася", - додала гумористка.

Жіночий Квартал
Жіночий Квартал

Ірина зізналася, що обожнювала українську команду з Кривого Рогу "95 квартал".
"Теж ходила на їх концерт. Пам'ятаю ці шкіряні штани. У мене в свій час була улюблена команда “Збірна РУДН”. Я була закохана в Сангаджі Тарбаєва, як і всі дівчатка, напевно. Я пам'ятаю, ходила на їх концерт, а вони тоді приїжджали з командою “Парма”, де були Жанка і Свєтка. Це був один з кращих КВК-концертів, які я бачила!" - розповіла артистка.

Сопонару також додала, що почуття гумору у неї від папи.

Ірина Сопонару з батьками і сестрою
Ірина Сопонару з батьками і сестрою

"Він дуже смішний! Я схожа на тата. У нас в родині ми поділили обов'язки зі старшою сестрою: вона схожа на маму, а я - на тата. Я завжди була смішною дитиною, завжди щось “мочила”, - сказала вона.

Нагадаємо, раніше Ірина Сопонару розповіла про свою першу зустріч з Володимиром Зеленським.

Також зірка “Жіночого Кварталу” висловилася про готовність стати мамою.

Крім цього, актриси "Жіночого Кварталу" постали на обкладинці Vogue, щоб підтримати першу леді Олену Зеленську.