Еротичний гороскоп на 21 листопада Овен

Якщо у вас раптом з'явилися якісь проблеми інтимного характеру, то краще задати всі питання родичу, якому ви довіряєте, бажано старшому. Це принесе результат.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Телець

Не завантажуйте партнера своїми проблемами. У вас їх чимало, але у нього є і свої, з якими теж нелегко впоратися. А тоді на секс сил не залишиться.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Близнюки

Ви будете здивовані, як стали привабливі для протилежної статі. Доведеться відбиватися від натовпів шанувальників з їх натяками і пропозиціями.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Рак

Партнер може відчути себе скуто і ніяково у ваших обіймах. Просто ситуація на любовному фронті нестабільна, і він не може розслабитися. Виправляйте це.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 листопада Лев

Зайву пристрасність краще виплеснути в тренажерному залі. Знайти підходящого партнера ви не зможете і тільки ще сильніше накопичите в собі невдоволеність.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Діва

В цей день Діви будуть ніжними і романтичними. Так що краще до них підходити не поспішаючи і обережно, а не відразу кидати свої безсоромні зізнання.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Терези

Вас замість сексу чекають довгі розмови на філософські теми. Не варто злитися, краще перевірте, скільки ви можете просто розмовляти один з одним.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Скорпіон

Вашому коханому буде дуже складно задовольнити всі ваші бажання, адже вони постійно зростають. Просто поясніть йому, що потрібно діяти швидше.

Еротичний гороскоп, фото: Svopi
Еротичний гороскоп, фото: Svopi

Еротичний гороскоп на 21 листопада Стрілець

Вашій половинці дуже потрібна ваша підтримка, щира посмішка і ніжні ласки. Так він знову зможе повернутись у свій звичайний стан, яким його ви і любите.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Козеріг

Ця ніч буде дійсно спекотною, ніякі морози вас не зупинять. Спочатку вас підігріють, а потім доведуть до білого каління. І ось тоді ви станете податливими і готовими на будь-який каприз коханого.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Водолій

Не наполягайте на інтимній близькості, якщо зараз вона небажана для партнера. Інакше досягнете протилежного ефекту. Потерпіть трохи.

Еротичний гороскоп на 21 листопада Риби

Вам доведеться відмовитися від уваги з боку протилежної статі, так як ви самі зробите все, щоб віднадити шанувальників. Може хочете залишитися на самоті, а може просто нинішній партнер для вас – весь світ.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.