Еротичний гороскоп на 27 листопада Овен

Від вас можуть зажадати занадто багато уваги. Просто приділіть більше часу прелюдії і постарайтеся не заснути відразу ж після сексу. Тоді партнер буде задоволений.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Телець

Нестандартні забави вам не знадобляться, краще міцно поспіть в обіймах коханого. Хоча ваша уява може не дати вам заснути так скоро.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Близнюки

Алкоголь - далеко не кращий спосіб розслабитися. Але якщо ніщо не допомагає, можете на побаченні випити келих вина, але тільки один. У вас ще вся ніч попереду.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Рак

Пристрасть вам не сильно допоможе, а от ніжність і маленькі поцілунки можуть так захопити вас, що ви запізнилися на роботу або навчання.

Гороскоп на листопад

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 листопада Лев

Вам буде достатньо того, що предмет вашого обожнювання поруч. Від будь-якого фізичного контакту почнуть тремтіти коліна і зіб'ється дихання.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Діва

Саме ваш партнер у цей день зможе поліпшити вашу самооцінку. А зробить він це за допомогою потрібних слів та правильних рухів. Тільки не дуже пишайтеся.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Терези

Постарайтеся не втратити індивідуальність під час сексу. Ви можете так сильно загратися, що втратите себе і застрягнете в своїй ролі.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Скорпіон

Зірки подарують вам багато натхнення сьогодні. Ви навіть можете захотіти використовувати мистецтво в своїх еротичний цілях. Тільки вірші не читайте в ліжку, це вже занадто.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Стрілець

Темрява дуже допоможе вам спокусити представника протилежної статі. Чим темніше, тим більше у вас шансів не провести цю ніч в самоті перед телевізором.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 27 листопада Козеріг

В цей день вашому інтимному партнеру буде вельми непросто відповісти на ті складні питання, які ви задасте як словесно, так і своїми сексуальними діями. Але він дуже постарається.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Водолій

Сьогодні ви згадаєте про свою красу і бажаність. Тільки не вибирайте собі партнера з кислим обличчям. Ваше місце серед сміху, свята і веселощів.

Еротичний гороскоп на 27 листопада Риби

На ваше інтимне життя може вплинути несподіваний дзвінок. Може це просто відволікти вас від любовних ігор, а може наслідки будуть набагато більш істотними.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.