Гороскоп на 28 листопада Овен

Послухайте балаканину оточуючих. Цілком ймовірно, що хтось ляпне щось геніальне і навіть цього не помітить. Не пропадати ж такій чудовій ідеї.

Гороскоп на 28 листопада Телець

Якщо ви не впевнені, що зможете потім відповісти за свої слова, то краще взагалі весь день мовчати. Ви можете сісти в калюжу тільки через самого себе.

Гороскоп на 28 листопада Близнюки

У Близнюків може розігратися уява. Вам навіть може здатися, що у вашому будинку живуть привиди. Увімкніть світло і послухайте голос розуму.

Гороскоп на 28 листопада Рак

Якщо вас не будуть цілий день турбувати, то ви можете домогтися неймовірних результатів. Таким твором будете потім ще пишатися.

Гороскоп на грудня

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на 28 листопада Лев

Левам краще обережніше поводитися з фінансами. Обережність повинна бути не тільки в їх витрачанні, але й не підбирайте гроші, які просто лежать на вулиці.

Гороскоп на 28 листопада Діва

День погано підійде для різних змагань. Не витрачайте сили на те, щоб комусь щось довести. Краще використовуйте цей час для самовдосконалення.

Гороскоп на 28 листопада Терези

Вам треба почати уникати людей, які, як вампіри, викачують енергію. Досить їх балувати. А займіться сьогодні тим, що не вимагає сильної розумової напруги.

Гороскоп на 28 листопада Скорпіон

Ви перестанете бути сором'язливими. Вам однаково легко буде говорити з незнайомцем і зі старим другом. Може він стане згодом одним з таких же старих друзів.

Гороскоп, фото: Cool.hu
Гороскоп, фото: Cool.hu

Гороскоп на 28 листопада Стрілець

Переглянете своє минуле і переосмисліть свої дії. Є дуже велика ймовірність, що ви захочете їх змінити. Починати краще саме сьогодні.

Гороскоп на 28 листопада Козеріг

При будь-яких ситуаціях, будь то складний проект або звичайна вечірка, вам потрібно діяти спільно. В самоті ви просто зі всім не впораєтеся.

Гороскоп на 28 листопада Водолій

Ваш організм може посперечатися з Матір'ю-природою. Тепліше одягайтеся і беріть парасольку. Ви ж не хочете застудитися і цілий тиждень валятися з температурою?

Гороскоп на 28 листопада Риби

Ситуація, в якій ви перебуваєте, загрожує раптовою зміною обставин, з усіма витікаючими звідси неприємними наслідками. Будьте готові до змін.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.