Еротичний гороскоп на 3 грудня Овен

Найголовніше для вас – вибрати одну ласку або позу і дуже сильно її захотіти. Тоді ваше бажання збудеться, а надії ваші і партнера виправдаються.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Телець

Зірки радять вам відмовитися від звичних пестливих прізвиськ. Ніякій «зайчик» і «малюк» не буде готовий на подвиги в ліжку. Придумайте щось нове.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Близнюки

В цей день ваш партер захоче показати вам, як багато може досягти в мистецтві любовних ігор. Це буде коштувати йому чимало зусиль. Але його майстерність того варта.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Рак

Якщо у вас плутаються думки, а емоції не можуть знайти собі правильне місце, то врівноважте все це за допомогою інтимних пестощів. Така розрядка допоможе вам зібратися.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 грудня Лев

В цей день ваш партнер може бути жорстоким до вас. Може це спроба виховати вас. Направте його запал в інше, більш пікантне русло.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Діва

Не забувайте, що все таємне в підсумку стає явним. В цей день це правило буде працювати, як ніколи швидше і сильніше. Підчистіть за собою хвости.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Терези

У вас цілий день буде відчуття, що вам на обличчя і на інші частини тіла наклеїли щось вельми цікаве. Інакше чому б оточуючим так роздивлятися вас?

Еротичний гороскоп на 3 грудня Скорпіон

Стиль ласок вашого коханця може виявитися занадто жорстким для вас. Хоча якщо віддаєте перевагу саме такому секс, то це тільки збудить вас ще сильніше.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 3 грудня Стрілець

Вас можуть відвідати дивні думки про секс на стороні. Зірки радять вам не кидатися на першого-ліпшого, а уявити, яким буде ваше життя з ним, через стільки ж часу, скільки ви разом з нинішнім партнером.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Козеріг

Краще не чіпайте своїх коханих і займіться собою самі. Повірте, це не той день, щоб влаштовувати пристрасні гри, і ви не хочете знати чому.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Водолій

Не будуйте занадто великих планів на майбутнє з цим партнером. Поки ви можете спланувати тільки найближчий вечір. А про решту подумаєте, коли такі вечори будуть тривати місяць.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Риби

В сексі теж можуть бути норми пристойності, і вам краще дотримуватися їх сьогодні. Це саме те, чого вашому партнерові може не вистачити, і через це може пропасти вся пристрасть.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.