Еротичний гороскоп на 5 грудня Овен

Зірки вважають, що вам потрібна самотність або хоча б ілюзія свободи. Буде просто чудово, якщо ваш партнер не стане претендувати на вашу увагу.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Телець

Ви будете настільки зайнятими в цей день, що домогтися вашої уваги практично неможливо. Але якщо у вашого коханого вийде, то ви не пошкодуєте.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Близнюки

Перед вами можуть відкритися вельми райдужні перспективи, однак вони можуть перешкодити вашому інтимному життю. Хороша робота або хороший секс, що ж ви оберете?

Еротичний гороскоп на 5 грудня Рак

Досить тільки подивитися в ваші очі, як партнер відразу ж зрозуміє, на скільки сильно вам він подобається в ліжку. Так що не закривайте їх і не відвертайтеся.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 5 грудня Лев

В цей день вам здасться, що ваш коханий недостатньо хороший для такого звання. Слухайте серце і тіло, тільки вони дадуть правильну відповідь.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Діва

Не варто чинити опір обставинам. Якщо ваша половинка проявляє ініціативу і всіляко натякає вам на секс, можете підтримати його, але якщо ні, то не варто нав'язуватися.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Терези

Вашій душі так сильно захочеться творчості і вдячних глядачів. Поспілкуйтеся на тему своїх еротичних пригод з друзями, цього повинно бути достатньо.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Скорпіон

Зірки радять вам більше уваги приділити гігієніи і безпеці сексу. Не ризикуйте і уникайте статевих актів в дивних місцях. Перенесіть такі пристрасті на інший день.

Еротичний гороскоп, фото: Pinterest
Еротичний гороскоп, фото: Pinterest

Еротичний гороскоп на 5 грудня Стрілець

Будьте впевнені у своїх силах, тільки тоді ви зможете домогтися не тільки самого представника протилежної статі, але і потрібної від нього реакції. Багато чого буде залежати від ваших старань.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Козеріг

Ваш партнер може сьогодні замислитися над перспективами ваших інтимних відносин. Ось тільки ваша поведінка ніяк не вплине на його рішення та висновки.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Водолій

Вам може здатися, що ваша фігура настільки недосконала, що ви можете сподіватися максимум на бесіду. Пора повірити в себе і повернутися в бій. У вас все вийде.

Еротичний гороскоп на 5 грудня Риби

Ви зможете дозволити собі все, що побажаєте. А так як бажаєте ви в основному сексу, то йому і присвятіть весь вільний час. Інше встигнете після.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.