Еротичний гороскоп на 6 грудня Овен

У вас ніяк не вийде ухилитися від еротичних пропозицій вашого партнера, хоча самим вам буде хотітися або просто поспати, або ви підете в свої думки.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Телець

Зірки радять вам з партнером зайнятися чимось разом. Це може бути робочий проект або звичайне прибирання. У будь-якому випадку спільна справа вас зблизить. Тільки залиште сили для десерту.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Близнюки

В цей день вас підсвідомо буде дратувати все, що постарається вторгнутися у ваш внутрішній світ. Може початися алергія на будь-які тактильні відчуття.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Рак

Не займайтеся самообманом, ви можете перебільшити свою витривалість. Якщо вранці вас чекає важлива зустріч, то краще відмовитися від сексу і гарненько виспатися.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 6 грудня Лев

На подвиги вас зможуть надихнути відверті погляди оточуючих. Хоча ви можете направити натхнення на будь-яку справу, але зірки вважають, що подвиги будуть саме еротичними.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Діва

Не треба занадто захоплюватися думками про секс. Додумайте до кінця одну з них. А може і втілюйте в життя. Але не використовуйте всі відразу.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Терезам

Терезам може захотіти спробувати щось нове в сексуальних розвагах. А перед вами стільки відкриттів, ніби ви в парку атракціонів.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Скорпіон

Вашому коханому буде непросто пристосуватися до вас. Просто ви покажете себе у всій красі, а це сильно його здивує. Пожалійте бідолаху і стримайте свій запал.

Еротичний гороскоп, фото: Яндекс Коллекции
Еротичний гороскоп, фото: Яндекс Коллекции

Еротичний гороскоп на 6 грудня Стрілець

На вас ні з того, ні з сього може нахлинути втома або смуток. Схоже ваші емоції потрібно пригладити. Якщо немає сил, краще відкласти секс на наступний день.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Козеріг

Будьте дуже акуратними і ніжними, так як ваш партнер буде дуже болісно реагувати на різкі рухи. Швидше за все вам самим сподобається такий хід дій.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Водолій

Постарайтеся не втратити голову. За прогнозом зірок всі ваші пристрасні пригоди в цей день закінчаться тільки розчаруваннями.

Еротичний гороскоп на 6 грудня Риби

У вашому інтимному житті може статися щось таке, про що ви раніше чули. Може навіть таке вже було з вами раніше. Зате ви точно будете знати, як треба вчинити.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.