Еротичний гороскоп на 7 грудня Овен

На вас будуть так діяти планети, що ви будете занадто квапити події. Хоча б не зразу накидайтеся на коханого, а підготуйте його до прелюдії.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Телець

Якщо вас потягнуло розповісти про те, що у вас на душі, виплакатися, і різко знайшовся слухач, то не варто дивуватися. Він і є ваш вихід до світлого майбутнього.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Близнюки

Вам може сьогодні стати дуже страшно, ні з того ні з сього, прямо перед близькістю. Іноді такий настрій може тільки додати перчику, але в цей день вам краще подумати, чого ж ви насправді боїтеся.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Рак

Якщо ви десь завинили перед коханим по дрібниці, то можете використовувати це для ваших інтимних ігор. Просто зробіть винуваті очі і попросіть не карати вас.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Еротичний гороскоп на 7 грудня Лев

Левам пора задуматися, навіщо вам взагалі потрібен секс з вашим партнером. Цілком імовірно, що ви не отримуєте те, чого хочете, тому що ставите собі не ті цілі.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Діва

Вам дуже багато задоволення принесе тертя об тіло іншої людини. І не обов'язково намагатися досягти щільного контакту кожної частинки ваших оголених тіл. Вам цілком підійде і попутник в автобусі.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Терези

На вас чекає випробування, яке не кожен зможе витримати. Ви зустрінете людину, яка дуже мало знає про секс, і то не все це правда. Влаштовувати йому лекцію або відразу практику – вирішувати вам.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Скорпіон

Вам не варто заходити надто далеко. Постарайтеся також не виявляти нестриманість і не квапте партнера, а то все закінчиться конфузом.

Еротичний гороскоп, фото: Weddywood
Еротичний гороскоп, фото: Weddywood

Еротичний гороскоп на 7 грудня Стрілець

Сьогодні вашому партнеру дуже захочеться доставити вам маленьке, але нове інтимне задоволення. Не відмовляйте йому в такому малесенькому бажанні, руку він вам не відкусить.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Козеріг

Зірки радять вам відмовитися від привабливих пропозицій відразу ж і навіть не роздумувати над ним. Все, на що ви могли звернути увагу, не дасть потрібного результату, тільки розчарування.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Водолій

Цей день добре підійде для першого разу взагалі і для першого разу з новим партнером. У будь-якому випадку він пройде так успішно, що вам буде складно далі зупинитися.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Риби

У цей день не варто боятися експериментів під час любовних ігор. Вони додадуть вашим інтимним стосункам пристрасті, вогню і пікантності, а ваш партнер стане ще більш бажаним.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.