Знак Зодіаку має величезний вплив на людину, а гороскоп може розповісти, що ж чекає на нас у майбутньому. Астрологи склали гороскоп на тиждень з 9 по 15 грудня для усіх знаків Зодіаку.

Гороскоп на 9 грудня Овен

Овен
Овен

Представникам цього знаку Зодіаку чекаю дуже багато сприятливих ситуацій у фінансовій сфері. Цілком імовірно що обов’язків щодо роботи стане більше, але усі старання Овнів будуть винагороджені. Під кінець тижня астрологи рекомендують запланувати відпочинок з друзями, наприклад, відправитися у маленьку поїздку.

Телець

Телець
Телець

На початку тижня Тільцям не варто починати ремонт у домі, тому що він може затягнутися надовго. Астрологи рекомендують відкласти цю справу на місяць, а зараз очистити свій будинок від зайвих речей. У вихідні слід вийти зі своєї зони комфорту і зробити щось абсолютно нове.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Представникам цього знаку Зодіаку зірки приготували неочікувані зміни в особистому житті. Близнюки можуть злякатися таких різких змін, однак варто довіритися партнеру та розраховувати на його підтримку. Також важливо приділити увагу власному здоров’ю, наприклад, відмовитися від поганих звичок.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Зорі сприятимуть позитивним змінам у житті Раків. Цього тижня можна сміливо братися за те, що відкладалося вже протягом тривалого часу. А також потрібно обов’язково приділити багато часу своїм близьким та рідним, адже зараз вони як ніколи потребують турботи Раків.

Гороскоп на грудень

Лев

Астрологи стверджують, що на Левів чекає напрочуд вдалий тиждень. Справи підуть угору як в особистому житті, так і в кар’єрі. Не виключено, що у цей період можуть прийти несподівані фінансові надходження.

Діва

Діва
Діва

Дівам астрологи радять зосередитися на роботі. Слід детально придумати можливі труднощі, які можуть спіткати представників цього знаку Зодіаку цього тижня. Усі старання будуть винагороджені — робота принесе великий дохід. Також високі шанси підвищення на роботі та надбавок до зарплати.

Терези

Терези
Терези

У першій половині тижня Терезів можуть спіткати фінансові труднощі, необхідно буде вийти зі стану комфорту. Водночас не варто відмовлятися від перспективних пропозиції, які будуть надходити буквально звідусіль. А от вихідні краще присвятити лише собі та повністю відпочити.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Астрологи стверджують, що скорпіонів чекає неймовірно насичений тиждень. Ці знаки Зодіаку будуть впевнено рухатися до своєї мети. У суботу можливі нові знайомства, а також зустріч, яка вплине на все подальше життя.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільців чекає ідеальний час для того, щоб взятися за справу, на яку вони давно не наважувалися. Астрологи заявляють, що цього тижня представників цього знаку Зодіаку чекають злети у професійному плані.Вихідні варто провести у якійсь новій обстановці — можна вирушати у подорож.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Зорі підготували Козорогам непростий тиждень. Є ризик отримати неприємність сюрпризи від найближчих людей. Представники цього знаку Зодіаку відчуватимуть моральне виснаження, яке не пройде просто так, варто докласти зусиль, аби його побороти. Вихідні слід провести в оточенні найближчих людей та відмовитись від шумних компаній.

Водолій

Водолій
Водолій

Водоліям слід забути про свої давні образи та відпустити їх. Зосередженість на проблемі лише посилюватиме її силу, і тому у цей тиждень необхідно просто розслабитися та сприймати усе, як належне. Астрологи рекомендують провести час вдома та набратися сил для подальших звершень

Риби

Риби втомилися, тому цього тижня їх не варто дратувати. У другій половині тижня ваше самопочуття значно зміниться, зросте аппетит. Астрологи рекомендують поставити себе у чіткі рамки не дозволяти собі зайвого. Відпочинок слід ретельно продумати.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.