Гороскоп на 10 грудня Овен

Не намагайтеся брати на себе всю відповідальність, за те, що відбувається навколо. Насправді багатьом не завадило б розділити з вами частину цього вантажу.

Гороскоп на 10 грудня Телець

В Тельців можуть з'явитися неприємності в сім'ї або в колі друзів. Не сильно ображайтеся на них, а то ви ж потім будете і вибачатися.

Гороскоп на 10 грудня Близнюки

Поки ви впевнені в своїй правоті, то можете наробити дуже багато дурниць. Послухайте оточуючих, їх поради у цей день можуть виявитися не такими й безглуздими.

Гороскоп на 10 грудня Рак

Можете не соромитися використовувати інших для своїх цілей. Вони з радістю постараються вам догодити, але покажіть, що кожен з них для вас просто незамінний.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гороскоп на 10 грудня Лев

Здатність узагальнювати стане корисною для вас в цей день. Якщо спробуєте вникнути відразу в купу маленьких деталей однієї картини, то зовсім заплутаєтеся.

Гороскоп на 10 грудня Діва

Як відомо, війна - дурниця, головне - маневри. Ваші проблеми важко вирішити, треба лише знайти вірний підхід. Це стане для вас найголовнішим завданням на сьогодні.

Гороскоп на 10 грудня Терези

В цей день ваш розум повністю переможе над емоціями. Так що навіть не намагайтеся розібратися в сердечних справах, а от з рештою все буде просто чудово.

Гороскоп на 10 грудня Скорпіон

Ви занадто багато спали, або занадто багато їли. У вас буде надлишок енергії, якій потрібно знайти правильне застосування. В іншому випадку день пройде марно.

Гороскоп на 10 грудня Стрілець

Для вашого знака вкрай важливо висловлювати щиру думку. Ви можете спокійно дозволити іншим дізнатися, що думаєте про них і про їх роботу.

Гороскоп, фото: postila.ru
Гороскоп, фото: postila.ru

Гороскоп на 10 грудня Козеріг

Найбільш цінним у вас стануть вуха, а ще вміння вчасно вислухати, кивнути і проявити співчуття. Не тікайте від таких обов'язків, вам потім гарненько відплатять.

Гороскоп на 10 грудня Водолій

Ранимими вас сьогодні складно назвати, тому можете сприйняти всю суворість життя. Але не розповідайте про неї іншим, не всі витримають.

Гороскоп на 10 грудня Риби

В цей день вам не раз доведеться виправдовуватися і краще, щоб ці виправдання у вас були заздалегідь підготовлені. Хоча можете і повністю все заперечувати.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.