Еротичний гороскоп на 12 грудня Овен

Вам краще повністю відмовитися від самого статевого акту, а весь день перетворити на одну велику прелюдію. Така розрядка зміцнить емоційний зв'язок і збільшить бажання.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Телець

Від інтимного життя вас будуть постійно відволікати різні дратівливі чинники. Доведеться не показувати свій настрій і вести себе як уважний і романтичний коханець.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Близнюки

Ваші відносини з партнером в цей день не просто механічні рухи. Все буде набагато яскравіше, незвичніше і феєричніше. Ви можете навіть пошкодувати, що не зняли це прекрасне видовище.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Рак

Пора вам трохи відпочити і відновити сили. Попередні сексуальні марафони і експерименти не пройшли даром. І хоча бажання не пропало, але організм вже на межі.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Еротичний гороскоп на 12 грудня Лев

В цей день у вас підвищиться або й посилиться чуттєвість. А ваш партнер буде дуже здивований, звідки у вас стільки сил на любовні ігри. Ви просто увійшли у смак.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Діва

Ви будете дуже часто і чарівно посміхатися, що притягне до вас багатьох чоловіків. Хоча можете дочекатися уваги і більш старших кавалерів. З приводу сексу вирішувати вам, а ось пригостити кавою можуть і ті, й інші.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Терези

Терези будуть занадто вимогливими до свого партнера. Доведеться вам зрозуміти, що він – навряд чи той ідеальний коханець, який відповідає всім вашим критеріям.

Еротичний гороскоп, фото: subscribe.ru
Еротичний гороскоп, фото: subscribe.ru

Еротичний гороскоп на 12 грудня Скорпіон

Вашому партнеру буде складно вловити ваші еротичні бажання. Хіба що ви розпишете йому їх усі по пунктах. Підготуйтеся, що не все вам сподобається і деякі пункти краще відкласти на завтра.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Стрілець

Для Стрільців секс може вийти несподівано приголомшливим. Нічого особливого ви навіть не будете використовувати. Найголовніше приступити до любовних ігор.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Козеріг

В цей день ваш партнер не захоче залишати вас у самоті. Він просто впевнений, що з вами щось трапитися або ви знайдете йому заміну.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Водолій

Зірки пророкують вам несподівану зустріч з предметом ваших зітхань. І хоча зустріч закінчиться приголомшливим сексом, але потім ви прокинетеся в своєму ліжку одні.

Еротичний гороскоп на 12 грудня Риби

Риби сьогодні понад звичайного страждають підозрілістю, саме тому їм так важлива сьогодні підтримка партнера у всьому. Однак під час сексу ви все одно можете обізвати його грубіяном і слоном у посудній лавці.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.