Астрологи склали гороскоп на тиждень з 16 по 22 грудня для усіх знаків Зодіаку. Що чекає на кожного представника?

Овен

Овен
Овен

Овни можуть отримати інформацію або відомості, які вони зовсім не хотіли б знати. Можливо, її вдасться використати на свою користь, однак для цього доведеться докласти зусиль. Вдале поєднання ідей та методів доведе до несподівано вдалого результату.

Телець

Телець
Телець

В цей час можливо протистояння вашим діям, яке принесе загальну напружену атмосферу. Навіть якщо невдача не стане остаточним результатом, нинішні обставини не обіцяють повного успіху. Думки й особливо дії оточуючих, дратують вас, через що життєва сила й ентузіазм або відсутні, або швидко вичерпуються, ви залишаєтеся без підтримки. Взаємини з чоловіками можуть стати напруженими — можливо, в результаті занадто гострої конкуренції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Представникам цього знаку Зодіаку зірки приготували неочікувані зміни в особистому житті. Близнюки можуть злякатися таких різких змін, однак варто довіритися партнеру та розраховувати на його підтримку. Також важливо приділити увагу власному здоров’ю, наприклад, відмовитися від поганих звичок.

Рак

Гороскоп, фото: Rosregistr.ru
Гороскоп, фото: Rosregistr.ru

Цього тижня інші люди будуть докладати зусиль, аби вам сподобатися. Водночас. можна очікувати загального невдоволення колективу, у якому ви перебуваєте. Можливо, доведеться докласти зусиль, аби подолати усі труднощі.

Гороскоп на грудень

Лев

Ви стаєте більш чутливими до того, як оточуючі до вас ставляться. Вас зачіпає неувага до своєї особи, а це може зіпсувати сприятливі можливості й шанси, які у вас з'являються завдяки партнерам. Успіх залежить від вашої популярності та ставлення до вас оточуючих. Посилюються ваші організаторські здібності та жага дій.

Діва

Діва
Діва

Представникам цього знаку Зодіаку буде щастити у робочих питаннях. Ваша зосередженість, бажання навести порядок, все розставити по місцях, роздобути нову інформацію і знайти їй місце, сприяє високою оцінкою вашої діяльності. Намагайтеся не дратуватися, коли найменша недбалість і неточність, викликає у вас обурення. Водночас, здатність до узагальнення слабшає, є небезпека заплутатися в деталях.

Терези

Терези
Терези

У цей тиждень Терезам слід розслабитися та насолоджуватися спілкуванням з рідними. Гарний настрій супроводжувати представників цього знаку Зодіаку протягом усього тижня. Зірки стверджують, що Терези стануть просто улюбленцями долі.

Скорпіон

Скорпіон
Скорпіон

Астрологи стверджують, що скорпіонів чекає неймовірно насичений тиждень. Ці знаки Зодіаку будуть впевнено рухатися до своєї мети. У суботу можливі нові знайомства, а також зустріч, яка вплине на все подальше життя.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Стрільців чекає ідеальний час для того, щоб взятися за справу, на яку вони давно не наважувалися. Астрологи заявляють, що цього тижня представників цього знаку Зодіаку чекають злети у професійному плані.Вихідні варто провести у якійсь новій обстановці — можна вирушати у подорож.

Козоріг

Козеріг
Козеріг

Обстановка навколо вас, психологічна атмосфера стає більш спокійною, навколишні менше порушують правила та інструкції. Але водночас, ви намагаєтеся самостійно вирішувати свої проблеми. Сприятливий період для тих справ, які сприяють піднесенню по соціальній драбині та матеріального щастя. Якщо зможете в рівній мірі приділяти увагу як особистого життя, так і громадських справах, то спілкування з рідними людьми й робочі поїздки, відрядження в цей період, принесуть вам задоволення і користь.

Водолій

Водолій
Водолій

Водоліям слід забути про свої давні образи та відпустити їх. Зосередженість на проблемі лише посилюватиме її силу, і тому у цей тиждень необхідно просто розслабитися та сприймати усе, як належне. Астрологи рекомендують провести час вдома та набратися сил для подальших звершень

Риби

Риби втомилися, тому цього тижня їх не варто дратувати. У другій половині тижня ваше самопочуття значно зміниться, зросте аппетит. Астрологи рекомендують поставити себе у чіткі рамки не дозволяти собі зайвого. Відпочинок слід ретельно продумати.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.