У житті кожної жінки бувають різні ситуації — іноді хочеться виглядати молодше, а іноді потрібно скласти враження старшої. Експерти розповіли, який одяг додає віку, а який робить вас молодшою.

Одяг, що старить:

Одяг не за розміром

Завжди варто обирати одяг за розміром, не залежно від того, чи подобається вам позначка на вагах. Обтягуюча кофтина підкреслить усі зайві деталі навіть, якщо вона чорна.

одяг
одяг

Одяг з оксамиту, люрексу та мережива

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Такий одяг можуть дозволити собі жінки до 30 років, тоді вони виглядатимуть у них стильно. Однак тим, кому більше 30-ти варто уникати речей з таких тканин.

Чорний одяг

Попри стереотип, що чорний одяг — це завжди вдале рішення, він кидає невигідну тінь на обличчя та робить колір шкіри занадто блідим. Таких речей слід уникати особливо, якщо вони близько до обличчя.

Мінісукні та мініспідниці

Такі речі часто просто недоречні, тому від їх використання слід відмовитися. Стилісти радять залишити одну або дві речі такого фасу за умови, якщо вони ідеально вам підходять.

Одяг, фото з вільних джерел
Одяг, фото з вільних джерел

Який одяг робить жінок візуально молодшими:

Одяг з натуральних тканин

Такі речі завжди спокійних пастельних тонів, на відміну від яскравих неонових речей з штучної тканини, які підкреслюють вік.

Речі, які підкреслюють талію

Акцент на талії — безпрограшний варіант для усіх представниць прекрасної статі.

Одяг, фото з вільних джерел
Одяг, фото з вільних джерел

Брючний костюм

Брючний костюм додає елегантності, а також видовжує фігуру. Варто лише обрати підходящий фасон.

Сучасний класичний стиль

Прикладом найбільш вдалого використання класичного стилю у сучасній варіації є Вікторія Бекхем. Просто слідкуйте за її виходами у світ.

Вікторія та Девід Бекхем
Вікторія та Девід Бекхем

Зручне взуття на підборах або кросівки

Та яким би не був одяг, найважливіше для жінки — слідкувати за внутрішнім станом. Жоден одяг не здатний замінити посмішку на обличчі та блиск в очах.

Нагадаємо, як правильно обрати ялинку на Новий рік: прості поради для кожного українця.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.