30 років тому телеканал Fox показав першу серію культового серіалу "Сімпсони". З тих пір вже вийшло 30 сезонів і 649 епізодів.

"Сімпсони" змогли передбачити президентство Дональда Трампа і появу смарт-годинників Apple, але в мережі припускають, що на цьому їх прогнози не закінчаться.

Передбачення "Сімпсонів", які можуть збутися

Президентом США стане жінка

У серії "Барт у майбутньому" 2000 року Ліза Сімпсон, змінюючи Дональда Трампа, стає першою жінкою-президентом США.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

До речі, у фільмі "Сімпсони в кіно" після Трампа президентом стає актор і ексгубернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер.

Катаклізми і Третя світова

В серіалі показали всесвітнє лихо, коли дерева зникнуть, а замість них з'являться голографічні проекції "У пам'ять про справжнє дерево".

Крім того, в 1995 році у серії "Весілля Лізи" є дивний діалог між американцем і англійцем: – Англієць, так? Ми врятували вас у Другій світовій. – Так, а ми врятували вас у Третій.

Повстання роботів

В одній із серій всіх працівників Спрінгфілдської АЕС вирішують замінити роботами, які в результаті технічного збою намагаються знищити Гомера.

Колонізація Марса

В одній із серій "Сімпсонів" 2016 року йдеться про компанію Exploration Incorporated, яка розробляє плани щодо будівництва колонії на Марсі до 2026 року.

Криза в Росії

У 1999 році "Сімпсони" пророкують різкий обвал російського рубля – до тисячі рублів за долар. Враховуючи введення після 2014 року економічних санкцій ЄС і США проти Росії, стабільність економіки країни-агресора може похитнутися вже скоро.

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація про те, що "Сімпсони" закривають.

Як повідомляв портал Знай.uа, творці Південного парку "вибачилися" за скандальну серію про Китай.

Також портал Знай.uа писав, що помер легендарний продюсер "Сімпсонів" і "Ріка і Морті" Джоел Мендл.