Еротичний гороскоп на 25 грудня Овен

Відсутність ініціативи від партнера ви розціните як наслідок зради. Хоч раз подумайте про що-небудь інше, не весь його світ крутиться навколо потенційних коханок.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Телець

Ви зіткнетеся з такою проблемою, що біоритми вас і партнера не збігаються. В цей день він теж обере невідповідний момент для нових поз.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Близнюки

Головне слово цього дня для вас – продуктивність. Тому ви будете згодні на секс тільки в тому випадку, якщо паралельно займетеся ще чим-небудь.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Рак

Вам до жаху набридне романтика, ніжність та інші солоденькі речі. Вибирайте більш різкі варіанти для ліжка, більш гострі, може навіть покусування.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 грудня Лев

Ви будете відрізнятися грубуватістю і зайвої цинічністю в інтимних питаннях. Хоча це може навіть сподобається вашому коханому.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Діва

Для вашого знака день добре підійде для ворожінь. Загадайте число і відкрийте книгу на будь-якій сторінці. Рядок під цим номером розповість, якими будуть ваші інтимні відносини сьогодні.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Терези

Ви захочете дати зрозуміти оточуючим, що ви доступніше, ніж здаєтесь. Це нескладно, але не спокушайте відразу всіх навколо, так можна і погану репутацію собі заробити.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Скорпіон

Ваше житло буде тільки псувати ваш еротичний вечір. Тому, для більшого збудження, варто відправитися з інше місце. Хоча б зняти на годинку-другу номер в готелі.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 25 грудня Стрілець

Не поспішайте змінювати ваші любовні ігри. Традиційні рухи і пози вам більше підійдуть. Все нове не вийде і тільки підірве ваш авторитет.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Козеріг

Швидше за все ви не отримаєте достатньо любові і пристрасті від партнера. Але у нього можуть бути інші проблеми. Завтра ваш борг вам повернуть, може навіть з відсотками.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Водолій

В цей день ваш коханий може запропонувати вам щось дуже радикальне і образливе. Наприклад, секс утрьох або збільшення грудей. Це має змусити вас задуматися, чи потрібен вам такий чоловік, якщо ви одні в натуральному вигляді йому не подобаєтеся.

Еротичний гороскоп на 25 грудня Риби

Цей день буде дуже відповідальним для розвитку ваших інтимних відносин. Саме він дасть вам і вашому партнерові зрозуміти, наскільки важливим буває інтимне спілкування.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.