Перед Новим роком уфологи пророкують землянам кілька теорій про те, які біди можуть чекати людство в 2020 році.

Конспірологи впевнені, що таємнича планета Нібіру в 2020 році знищить Землю. Так, вони стверджують, що "зірка смерті" розлетиться на шматочки, як тільки наблизиться до Сонця.

Інший руйнівною силою з космосу може стати астероїд. Потенційно небезпечний астероїд 2006QQ23 порівнюють з Емпайр-стейт білдінг і обіцяють, що ось саме він знищить все живе при зіткненні з Землею. Раніше кінець світу був намічений на серпень 2019-го, але тоді астероїд просто пролетів поруч з нашою планетою на безпечній відстані.

Нібіру
Нібіру

У разі, якщо астероїд впаде в воду, то спровокує гігантське цунамі, які знищать цілі острови і навіть континенти.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Однак є серед цих теорій про кінець світу і більш реальні. Так, може статися фінансова криза, що похитне звичне життя людства. Попередній економічна криза припав на 2008 рік. Тоді стався обвал фондових ринків, а інвестиційний банк оголосив про банкрутство.

Нагадаємо, легендарна Ванга знала все, що ще втілилося в життя.

Як повідомляв Знай. ua, над людством нависла фатальна небезпека, мільярди людей під загрозою.

Також Знай. ua писав, що чому не ліквідували страшну небезпеку.