Гороскоп на 28 грудня Овен

Овнам краще не намагатися втручатися в чужі справи. Такі спонукання не тільки не оцінять, але можуть ще й сильно на вас розгніватися.

Гороскоп на 28 грудня Телець

Ви можете з великою ймовірністю потрапити в незручну ситуацію. Навіть якщо все буде дуже неприємно, зробіть гідний вираз обличчя.

Гороскоп на 28 грудня Близнюки

Не всім оточуючим потрібно доводити вашу впевненість у собі. Достатньо вашої міміки, і всі будуть знати, що ви не вагаєтеся.

Гороскоп на 28 грудня Рак

В цей день ви станете або переможцем або переможеним. Залишитися осторонь у вас в будь-якому випадку не вийде. Все одно доведеться вплутатися в невдячну справу.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гороскоп на 28 грудня Лев

В цей день ви витратите дуже багато часу і сил на справи інших людей. Хоча це може бути утомливо, але зате потім ви отримаєте достойну винагороду.

Гороскоп на 28 грудня Діва

Дівам буде занадто складно зібратися зі своїми думками. Тому краще скористатися чужими. Але вибрати треба теж правильну людину.

Гороскоп на 28 грудня Терези

Не намагайтеся пояснювати свої невдачі забобонами. Трохи напружте мозок і вирішите відразу кілька проблем. Та й іншим людям постарайтеся не розповідати про свої справи.

Гороскоп на 28 грудня Скорпіон

Вам будуть раді в будь-якій компанії, і це може вас здивувати. Не звертайте уваги і просто користуйтеся такою прекрасною ситуацією.

Гороскоп, фото: Новое время
Гороскоп, фото: Новое время

Гороскоп на 28 грудня Стрілець

Весь день вам не даватимуть спокою ваші мрії. А різні банальності будуть тільки вас дратувати. Це відмінний настрій, щоб зайнятися чим-небудь корисним.

Гороскоп на 28 грудня Козеріг

Візьміть цей день і приберіть з нього все зайве. Якщо зможете ще вранці розпланувати свій день таким чином, то він буде дуже вдалим.

Гороскоп на 28 грудня Водолій

Головне - зрозуміти, що, власне, вам треба. Потім вже буде значно простіше. Сьогодні вам надається певний шанс, який втрачати не слід.

Гороскоп на 28 грудня Риби

У вас в житті щось сильно зміниться. Але не потрібно впадати в паніку, інакше тоді ви залишитеся такому стані надовго. А це в даний момент неприпустимо.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.