Гороскоп на 9 січня Овен

Всередині вас буде стільки рішучості, скільки іншим і не снилося. Шкода тільки, що ціль свою ви не повністю усвідомлюєте і багато сил витрачаєте даремно.

Гороскоп на 9 січня Телець

Тельцям достатньо послухати тільки свою інтуїцію, щоб визначити, чи мають рацію вони чи ні. Ніяких неприємних несподіванок для вас не передбачається.

Гороскоп на 9 січня Близнюки

Якщо вам так сильно хочеться зробити казку бувальщиною, то цей день підійде просто ідеально. У вас все вийде, тільки вибирайте не злу казку.

Гороскоп на 9 січня Рак

У цей день ваші думки будуть трохи розпатланим, а настрій буде занадто швидко змінюватися. Постарайтеся не приймати важливих рішень.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гороскоп на 9 січня Лев

Ви познайомитеся з дуже цікавими людьми, завдяки яким для вас відкриються чудові перспективи. Але будьте обережніше, хтось може виявитися шахраєм.

Гороскоп на 9 січня Діва

В цей день абсолютно все, до чого ви прикладите руку, може перетворитися в золото. Але таку репутацію буде складно підтримувати, тому нікому про свою здатність не розповідайте.

Гороскоп на 9 січня Терези

Всі люди будуть з вами дуже люб'язними, але тільки ті, хто з вами недовго знайомий. Інші ж не принесуть вам ніякої радості.

Гороскоп на 9 січня Скорпіон

Якщо у вас буде якесь величезне завдання, то не беріться за нього цілком. Краще зробіть невелику його частину за один раз. Інакше просто кинете все.

Гороскоп, фото: Новое время
Гороскоп, фото: Новое время

Гороскоп на 9 січня Стрілець

Вас можуть дуже сильно захопити різні плітки. Що ж, в цей день у вас буде шанс обговорити їх досхочу, і потім ще кілька років говорити, що вони вам зовсім не цікаві.

Гороскоп на 9 січня Козеріг

Козероги зможуть спіймати удачу за хвоста. Так що якщо у вас є якісь старі справи, які вимагають хорошого кінця, то саме сьогодні ними і займіться.

Гороскоп на 9 січня Водолій

Цей день проведіть у компанії друзів і хорошого вечері. Будь-яка інша діяльність не буде такою ж успішною, навіть якщо ви дуже постараєтеся.

Гороскоп на 9 січня Риби

У вас прокинуться такі амбіції, що цього міста для вас буде мало. Доведеться шукати собі новий простір для втілення всіх задумів.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.