У Китаї 24-річна дівчина померла від постійного недоїдання. Її вага склала 22 кілограми і вона не змогла вистояти і набрати вагу для життя. Однак вона на такі жертви не пішла просто так.

Дівчинка народилася в бідній родині. Її мати померла, коли їй було 4 роки. Батько більшу частину зароблених грошей витрачав на лікування її молодшого брата, який страждав від психічного захворювання.

У віці 18 років У Хуаянь помирає батько і їй доводиться самій піклується про брата. Так, коштів від державної допомоги їм не вистачало на лікування і нормальне життя. Також вона отримувала стипендію і практично всі гроші йшли на лікування брата.

Катастрофічна нестача коштів призвела до того, що їй доводилося протягом 5 років харчуватися тільки вареним рисом і маринованим гострим перцем ності. Недоїдання призвело до погіршення здоров'я і стрімкої втрати ваги, який став критичним.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

У жовтні 2019 року вона важила всього 22 кілограми. Їй було складно самостійно ходити і навіть дихати. Крім того, у неї почалися проблеми з нирками і серцем.

Їй почали надсилати гроші з усієї країни, коли її історію показали в ЗМІ. Однак дівчину не вдалося врятувати, хоча лікарі боролися за її життя протягом 2 місяців.

Нагадаємо, мати і дочка захопилися пластикою, щоб стати копією британської зірки.

Як повідомляв Знай. ua, скандальна Христина Асмус виснажена, зовнішній вигляд викликає тривогу.

Також Знай. ua писав, що зірка "Супермодель по-українськи" показала важку хворобу.