Вже зовсім скоро настане літо, а це означає, що сезон схуднення відкрито. Скинути зайві кілограми мріє кожен, а от змусити себе займатися спортом, правильно харчуватися і обмежувати гастрономічні задоволення можуть далеко не всі.

Вчені розповіли один спосіб, який допоможе спалити калорії, однак він підійде не всім.

Виявляється, що в схудненні допомагає крижана вода. Експерти рекомендують пити крижану воду. Вони вважають, що такий напій допоможе скинути пару зайвих кілограмів. Як відомо, перед засвоєнням їжі організму необхідно нагріти продукт до власної температури, тобто до 36,6 градусів. На це він витрачає калорії. Оскільки вода безкалорійна, наше тіло спалює "запаси".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Звичайно ж, це просто допомога в процесі схуднення, а ніяк не панацея від зайвих кілограм. Без правильного харчування вам точно не обійтися. Якщо ви хочете їсти морозиво, чіпси, шоколад та інші шкідливі продукти, крижана вода не врятує. Також у такого методу є цілий ряд протипоказань. Варто проконсультуватися з лікарем перед застосуванням.

Нагадаємо, що дослідники з Державного університету в Сан-Паулу виявили, що у людей, які пропускають сніданок і їдять перед сном, збільшується ризик смерті від серцевого нападу.

Зараз вже відомо, що вчені обстежили більше сотні пацієнтів із середнім віком понад 60 років, яким вже діагностували інфаркт міокарда з підйомом сегмента ST електрокардіограми. Всі вони пройшли опитування, в ході якої стало відомо, що вони брали їжу вранці та пізно ввечері - за дві години до сну. Сніданок пропускали 58% добровольців, пізно вечеряли 51%, а обидві звички спостерігалися у 41%.

Дієта на ніч
Дієта на ніч

Як повідомляв "Знай.uа" навіть після того, як людина перестала регулярно проводити тренування, вони будуть позитивно впливати на здоров'я десятки років. Це з'ясували вчені з Університету Дьюка в США.

Також "Знай.uа" писав, що відомий доктор Євген Комаровський зруйнував міф про зміцнення імунітету дитини.