Якщо ви раптом захочете скористатися неперевіреними методом з інтернету, краще відразу ж пригадайте цю історію. Для дівчини "рецепт краси" закінчився вкрай плачевно: понівеченим тілом і страшним болем. Передає Clutch.

В співтоваристві Дерматологія в Facebook з'явилися фото дівчини, яка вирішила спробувати зробити собі гірчичне обгортання для схуднення. Наслідки цієї процедури шокували навіть медиків:

Спочатку з'явилося почервоніння шкіри

Запалення з'явилося через 2 тижні

Такі кадри не для людей зі слабкими нервами

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Наслідок гірчичного обгортання

Після некректомія (видалення мертвих тканин)

Після некректомія

За допомогою спеціального апарату, дівчині частково прибрали пігментацію, але сліди все одно залишилися

Ця історія ще раз доводить, що потрібно якомога уважніше ставитися до всіх процедурах, які ми випробовуємо на своєму тілі. Результат може бути плачевним, а бажання стати красивішою може обернутися страшними наслідками

Раніше повідомлялося, що ефективною для схуднення вважається яєчна дієта, також вона відмінно втамовує відчуття голоду. Крім того, її можна назвати низковуглеводною, але за рахунок переважання в ній легкозасвоюваних білків, обмін речовин прискориться і зайві кілограми почнуть випаровуватися на очах.

При чому, люди, які пробували худнути на подібних системах харчування, відзначали, що почуття голоду практично не виникало, а результат схуднення було приголомшливим за такий нетривалий час.

Яйця - необхідний продукт у раціоні харчування спортсменів і людей, зайнятих важкою фізичною працею.

Нагадаємо, убита горем дівчина зуміла взяти себе в руки і скинути майже сотню кілограм. Зараз вона безмежно щаслива, але є одне "але".

Раніше Знай.ua повідомляв, знайдено 3 найкращих способи схуднути без дієт.

Також Знай.ua писав, дієтологи назвали продукти, які потрібно негайно викинути.