Сьогодні вам доведеться відразу зрозуміти, що день – страшенно небезпечний і вважається одним з найскладніших у місячному календарі. Це, так звані, дні Гекати, коли місяця практично немає, його не видно, а скоро очікується вже молодий. Так що, як ви розумієте, від дня навряд чи варто чекати хороших сюрпризів.

Фінансова сторона

В бізнесі і в роботі це несприятливий день, все, що ви почнете сьогодні, піде нанівець. Будь-які переговори краще відкласти, так як вас можуть обдурити і нагодувати порожніми обіцянками, а рішення скоро зміняться. Жодна угода не буде вдалою. Якщо хочете провести час з користю – просто відпочиньте або візьміть відгул.

Будь-які вже розпочаті справи, теж краще не завершуйте, щоб їх не зачепило невезіння. Адже ви так сильно працювали, а лише один цей день може перекреслити всі ваші старання. Постарайтеся також не брати в борг і нікому не давати грошей, а великі суми не беріть з собою з дому, можуть обікрасти.

Місячний календар на січень

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Внутрішня енергія і здоров'я

Люди можуть втратити дуже багато енергії на зняття нервового напруження і придушення злості. У результаті знизиться загальний тонус і дуже характерна для сьогоднішнього настрою тривога. Можете почистити організм і постити. Постарайтеся зробити що-небудь борошняне для себе самостійно і в своєму будинку. Очищатися краще водою і ноги трохи потримати в холодній воді, це допоможе вашій енергії та здоров'ю.

Місячний календар, фото:  Geocult.ru
Місячний календар, фото: Geocult.ru

Відносини і шлюб

Не найкращий час, щоб укладати шлюбні союзи, їх краще переносити на новий цикл, такі в будь-який інший час можна вибрати слушний момент. У відносинах з людьми буде дуже багато скандалів і сварок, до вас можуть проявити ворожість та заздрість. Ці не найкращі емоції походять від нервової нестабільності всіх людей 22 січня. Щоб уникнути найгіршого для вас результату, постарайтеся взяти себе в руки і зупинитися. З деякими людьми краще на час обмежити контакти. А настирливих і фальшивих взагалі женіть геть, ви їх якраз сьогодні можете розпізнати. Буде хоч якась хороша сторона від цієї середи.

Як повідомляв Знай.uа над Бердичевом пролетів НЛО, вже є фотографії.

Також Знай.uа писав, що дівчина з України вирішила продати свою невинність, ціна вас здивує.

Нагадаємо, фанати ще не бачили справжній кінець за заявою автора «Гри престолів» Джорджа Мартіна.