У цей день уже починається Молодик. До речі, такий час, як сьогодні, буває не кожен місяць. Це самий спокійний період місяця. День створений для любові і прощення, треба підводити підсумки за весь місячний період. Постарайтеся завершити всі справи і викинути непотрібне зі свого життя. У вас може стати набагато сильніше інтуїція і з'являться правильні передчуття.

Краще не займатися фінансовими питаннями, а також переглянути, чого вам вдалося досягти за цей час, а потім вносити корективи у свої плани. Переговори відкладіть на час. А якщо хочете знатяться творчістю, 24 січня підійде просто відмінно. І постарайтеся роздати борги.

Місячний календар, фото:  2019god.me
Місячний календар, фото: 2019god.me

Якщо ви захворіли, то можете швидко видужати. Варто бути уважнішими до оточуючих, особливо самих близьких. Постарайтеся їсти легку їжу і не стрижіть волосся. Поспілкуйтеся з родичами і давніми друзями, це дуже добре позначиться на вашому майбутньому житті. Однак для шлюбу день підходить дуже погано, перенесіть весілля на інший день.

Місячний календар на січень

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Є для цього дня свої особливі рекомендації. Він вважається днем, коли потрібно завершити певний період свого життя, цей місячний місяць. А коли щось завершується, то слід підготуватися. Потрібно переглянути всі свої минулі справи, винести урок з цього. Якщо вам потрібно закінчити якісь невеликі моменти, то цим і займіться. Наприклад, потрібно віддати всі борги. Але ось робити щось більш значне не варто. Приведіть в порядок себе і приберіть будинок.

Проявіть доброту, любов, співчуття і милосердя. Цей день дуже світлий, але ви можете зробити його ще світліше. Змийте з себе все старе, простіть себе і інших, навчиться жити в мирі з собою і приготуйтеся до нового місяця. Це прекрасний час, щоб спланувати своє життя, зробити її трохи краще і проконтролювати, щоб не відходити від наміченої мети, як це часто буває. Особливо, якщо цілі доведеться досягати довгий час.

Як повідомляв Знай.uа взимку люди дуже часто хворіють на грип, але від нього легко захиститися.

Також Знай.uа писав, лікарі будуть отримувати на 50 грн. більше мінімалки.

Нагадаємо, свинячий грип знову в Україні і він дуже небезпечний.