Еротичний гороскоп на 28 січня Овен

Постарайтеся не змушувати свого коханого постійно говорити вам компліменти і не ображайтеся просто. Іноді варто винагороджувати його ні за що, сексуально, звичайно.

Еротичний гороскоп на 28 січня Телець

У вашому житті може статися щось настільки неприємне, що тільки любовна гра зможе трохи втішити вас. Проведіть день зі своєю половинкою.

Еротичний гороскоп на 28 січня Близнюки

На деякі ласки і пропозиції партнера вам буде складно зважитися. Хоча він і не пропонував нічого страшного, просто ви трохи заіржавіли.

Еротичний гороскоп на 28 січня Рак

Вам можуть зробити цікавий еротичний сюрприз, про який знають тільки партнер та ще зірки. Готуйтеся і набирайтеся сил, вечір буде гарячим.

Гороскоп на 2020 рік

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 січня Лев

Сьогодні вам краще всього зайнятися своїм самопочуттям. Тому не пийте каву і алкоголь перед побаченням або під час нього. Інакше ваш вечір пройде не так, як ви хочете.

Еротичний гороскоп на 28 січня Діва

Ви не захочете зупинятися і можете абсолютно загнати вашого партнера. Хоча така «скачка» йому сподобається, але і відпочивати йому теж потрібно.

Еротичний гороскоп на 28 січня Терези

Постарайтеся трохи відволіктися від себе і більше часу і ласк приділіть вашому партнерові. А якщо його немає, то проводячи час в людному місці, можете його знайти.

Еротичний гороскоп на 28 січня Скорпіон

Скорпіони можуть зіткнутися з темою цноти, що може поставити їх у безвихідь. Може доведеться про неї розповідати, а може партнер буде занадто недосвідченим.

Еротичний гороскоп на 28 січня Стрілець

Вашого партнера напевно терзають якісь сумніви або проблеми, так як він ніяк не може розслабитися і відчуває себе незатишно в ліжку. Допоможіть йому.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 28 січня Козеріг

Згадайте, що основа сексу – довіра. І хоча читати партнера, як відкриту книгу, не дуже добре, але спробувати вгадати його фантазії ви цілком можете.

Еротичний гороскоп на 28 січня Водолій

Вас можуть дуже сильно захопити різні постановки, в яких ви наряжаетесь у різних персонажів. Це істотно різноманітить ваше сексуальне життя.

Еротичний гороскоп на 28 січня Риби

Партнерам Риб буде складно зрозуміти, чи подобаються їм ласки або ж ні. Так що Рибам доведеться сильно постаратися, щоб принести їм задоволення.

Як повідомляв Знай.uа вчені провели дослідження, після якого стало відомо, як можна жити довше.

Також Знай.uа писав, ціни на продукти ростуть все сильніше, навіть найпростіші вже будуть недоступні для українців.

Нагадаємо, коронавірус вже добрався до України.