Зараз магнітними бурями називають процес збудження геомагнітного поля нашої планети. Це трапляється, коли ми потрапляємо в обурений сонячний вітер. Така буря може триває день, кілька днів, кілька годин, завжди по-різному. Але є люди, які дуже важко переносять цей час. Вони можуть просто сильно дратуватися, можуть впасти в депресію, а може у них і просто боліти голова. Тому і створюються спеціальні календарі магнітних бур, щоб до них можна було хоча б підготуватися.

На кого найбільше впливають магнітні бурі

Таким явищам зазвичай можуть бути схильні всі люди, але є деякі – метеозалежні. А також магнітні бурі впливають на гіпертоніків, які страждають різними захворюваннями серця і судин, суглобів та психічними захворюваннями. Ці люди входять в групу ризику. У них може сильно боліти голова, проявлятися тривожність, різко стрибнути тиск або загострюється хронічна хвороба. Хтось просто сильніше втомлюється, хтось не може заснути, а у когось може початися депресія.

Магнітні бурі, фото: 24 канал
Магнітні бурі, фото: 24 канал

Коли будуть магнітні бурі у лютому

У цьому році лютий принесе нам відразу кілька етапів магнітних бур. У перший тиждень вони пройдуть з 4 по 6 числа. Наступного разу зіпсують нам 10 і 11 лютого. Далі буде всього два таких неприємних дня: 23 і 28 лютого.

Як можна захиститися

Будь-який, навіть самий мінімальний сплеск, може сильно вплинути на організм. Щоб уникнути такого сильного впливу сонця, постарайтеся не сильно напружуватися фізично, побільше відпочивайте та спіть, не провокуйте інших на конфлікти, а також постарайтеся уникнути будь-яких стресів. Ще спробуйте краще харчуватися і пити побільше води. Зі спорту можете зайнятися тільки йогою. А ще, не їдьте далеко, або хоча б беріть з собою ліки.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вчені дізналися, які фактори впливають на тривалість життя.

Також Знай.uа писав, ціни на продукти ростуть все сильніше, навіть найпростіші вже будуть недоступні для українців.

Як повідомляв Знай.uа міністр освіти Єгор Стадний анонсував зміни для студентів.