Еротичний гороскоп на 3 лютого Овен

Ваші відносини з партнером опиняться під загрозою. На горизонті явно з'явиться хтось зовсім інший, може навіть цікавіший. Ось тільки на вашому горизонті або на його?

Еротичний гороскоп на 3 лютого Телець

В цей день проявиться такий ваш темперамент, до якого партнеру буде дуже складно прилаштуватися. Але якщо вийде, значить він дуже сильно старався.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Близнюки

Перед любовними іграми приділіть увагу іншим атрибутам: столику на двох, палаючим свічкам, гарній білизні. Коханий увійде просто в стан еротичного афекту.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Рак

Ваші друзі почнуть давати багато порад про ваше інтимне життя. Ось тільки не вони потім будуть розв'язувати цю проблему. Покладайтеся на інтуїцію.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik
Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 лютого Лев

Не варто поспішати до м'якої ліжка сьогодні секс буде куди більш ефектним, якщо ви виберете для нього не банальне місце. Комод, стіл чи звичайна стіна — цілком відповідні точки опори.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Діва

Готуйтеся до того, що ваш партнер буде неквапливим. Краще взагалі відмовитися від прелюдії, інакше на ній все і закінчиться.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Терези

В цей день ви зрозумієте, що ваші нинішні інтимні стосунки з вашим партнером вельми відрізняються від тих, якими вони були на самому початку. Спробуйте нагадати йому, як то було і спробуйте відтворити це.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Скорпіон

Якщо ваші відносини зайшли в глухий кут, то чи варто їх продовжувати? Зірки радять прийняти всі важливі рішення, які визначають ваше інтимне життя.

Еротичний гороскоп, фото: Pinterest
Еротичний гороскоп, фото: Pinterest


Еротичний гороскоп на 3 лютого Стрілець

На вас чекає сюрприз з бурхливої ночі і несподіваних поворотів. Якщо не будете вередувати, то ніч точно вдасться, а ви будете ще довго про неї згадувати.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Козоріг

Проти вас зіграє час. Так і не вийде насолодитися сексом і всіма задоволеннями. Можливо, якщо ви трішки перенесете плани і відкладете роботу, щось таки і вийде.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Водолій

Ваші думки повні потаємних сексуальних бажань, але ви в цьому собі не признаєтеся, і змушуєте інших припинити думати про щось подібне. Можливо час зізнатися? Хто як не ваш партнер зможе їх оціни по заслузі.

Еротичний гороскоп на 3 лютого Риби

Не обов'язково вимагати з криками чогось від партнера. Спочатку виконайте його сексуальний каприз, а він потім з радістю виконає будь-який ваш.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку
з важким характером

Як повідомляв Знай.uа моторошні пророцтва Ванги збуваються одне за іншим

Також Знай.uа писав, що потрібно зробити в повний місяць в лютому