Житель Івано-Франківська Назар Дубів опублікував серію художніх артів з видатними українцями в сучасних вбраннях. Фото художник виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Якби відомі українські історичні постаті стали модниками у 2020 році", - підписав свої роботи автор.

Варто відзначити, що на фотографіях, зокрема, можна побачити Степана Бандеру, Івана Франка, Лесю Українку, Богдана Хмельницького та Григорія Сковороду.

Якби відомі українські історичні постаті стали модниками у 2020 році.😃 (серія власних робіт)

Geplaatst door Nazar Dubiv op Maandag 3 februari 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, що українським школярам підручники "підсунули" популярного голлівудського актора Кіану Рівза. Так, знаменитість світового масштабу помітили в українському підручнику з всесвітньої історії за 10-й клас у фотографії "Обід на хмарочосі".

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 4 лютого, в день свого народження пішов з життя український режисер-аніматор Олег Педан. Йому було 60 років.

Також портал Знай.uа писав, що Львів найближчим часом прикрасять нові статуетки у вигляді левів – у мера Андрія Садового розповіли про закупівлю сувенірної продукції для міста.