Відома американська фастфуд-мережа KFC і бренд взуття Crocs створили спільну лімітовану колекцію популярного серед модників сабо. Вперше незвичайне взуття представили на Тижні моди в Нью-Йорку, пише Business Insider.

Принт нових сабо багатьом шанувальникам бренду нагадав фірмову смажену курку KFC. Крім того, на них розміщені декоративні курячі ніжки з відповідним ароматизатором.

"Ці черевики, які поєднують унікальний вигляд нашої всесвітньо відомої курки і фірмового кошика KFC з незрівнянною зручністю і стилем Crocs – це те, з чого робиться взуття зі смаженої курки", - йдеться в офіційному Twitter-акаунті KFC.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У свою чергу в Crocs зазначили, що "захоплені" своїм партнерством з KFC, "яке пропонує шанувальникам неймовірно смішний і модний погляд на наші стильні сабо".

До речі, придбати нові сабо можна буде вже навесні 2020 року на сайті Crocs за 60 доларів (близько 1500 гривень).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасники "Топ-моделі по-українськи" підкорили Ukrainian Fashion Week.

Як повідомляв портал Знай.uа, Puma і Ader Error зняли в Києві захоплюючий ролик з українськими моделями.

Також портал Знай.uа писав, що Nike дозволила фірмі MSCHF зі своєї продукції зробити обмежену серію кросівок, яка називається "Взуття Ісуса".