У Києві на Майдані Незалежності в річницю початку Євромайдану в Будинку Профспілок, де в пожежі загинули люди під час подій Революції Гідності, відкрився фастфуд Kentucky Fried Chicken (KFC).

Відкриття відбулося 21 листопада - в День Свободи і гідності, у п'яту річницю Євромайдану.

Пізніше біля будинку Профспілок поліція застосувала сльозогінний газ і затримала активістів, які протестували проти відкриття закладу. На знак протесту вони розмалювали фасад та притягнули шини. Щоправда, через деякий час активістів відпустили.

А вже сьогодні, 22 листопада, ресторан KFC у відбудованому Будинку профспілок зачинили для відвідувачів раніше від його означених робочих годин, а на вітрині з'явилась табличка з написом, що заклад тимчасово не працює.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про те, що коїться у щойно відчиненому закладі швидкого харчування на місці кривавих подій Євромайдану повідомив журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у Facebook.

"Після невеликої штовханини з охороною, вийшов адвокат фастфуду KFC та оголосив, що на сьогодні заклад закривається. Вимагаємо, щоб назавжди закрився. Він пішов комусь дзвонити", - написав журналіст.

Після невеликої штовханини з охороною, вийшов адвокат фастфуду KFC та оголосив, що на сьогодні заклад закривається. Вимагаємо, щоб назавжди закрився. Він пішов комусь дзвонити.

Geplaatst door Dmytro Gnap op Donderdag 22 november 2018

Блогер Іван Оберемко розмістив фото з написом про закриття фастфуду та прокоментував подію:
" Упс, здається Katsap Fucking Cunts трошки всьо".

Упс, здається Katsap Fucking Cunts трошки всьо.

Geplaatst door Иван Оберемко op Donderdag 22 november 2018

Користувачів соціальних мереж обурило відкриттям ресторану Kentucky Fried Chicken (KFC) у Києві на Майдані Незалежності в Будинку профспілок, в якому згоріли люди. Свій гнів вони висловили у Facebook на офіційній сторінці Kentucky Fried Chicken в Україні, коментуючи повідомлення про відкриття.

"KFC, ви мерзотники. Бажаю вашій мережі у нашій країні фінансових та інших негараздів", - пишуть користувачі.

Kentucky Fried Chicken 🍗 🔥 В будинку профспілок на Майдані. Відкрили сьогодні вранці. Курочки смаженої не хочете? Цікаво, коли він згорить? Вітаю з Річницею Революції Гідності. p.s. Кому належить франшиза?

Geplaatst door Roman Sinicyn op Woensdag 21 november 2018

Нагадаємо, у чиновників вже стає традицією говорити про розслідування злочиниів проти Майдану в День Гідності і Свободи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці згадують криваві злочини "Беркута" на Майдані.

Також "Знай.uа" писав, український фільм про Революцію Гідності побореться за "Оскар".