У білоруському Вітебську відкрили перший KFC і пообіцяли призи та безкоштовні обіди для перших відвідувачів. Те, що відбулось далі зняли на відео — на кадрах люди рвуться один наперед одного, намагаючись стати першими у черзі.

Новий KFC відкрився у ТРЦ "Тріо", і саме на сторінках торгового центру з'явилися перші відео моменту відкриття закладу харчування. Перші відвідувачі у момент відкриття у буквальному значенні цього слова увірвались у KFC.

Відкриття першого KFC у Вітебську

На кадрах видно, як люди у поспіху падають, підіймаються і далі намагаються обігнати інших відвідувачів. Дехто зі сміхом знімає це все на телефон. Такий ажіотаж спричинили обіцяні організаторами цінні призи, серед яких грошові сертифікати та безкоштовні обіди.

У коментарях до відео адміністрація ТРЦ пояснила, що даний ролик показує "реальність, яку немає сенсу приховувати". Повідомляється, що першим трьом відвідувачам пообіцяли сертифікати на 100 рублів, іншим 300 - по 10 рублів. На пропозицію в основному відгукнулися підлітки й діти.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Україні різко змінилися ціни на основні продукти

Як повідомляв портал "Знай.ua", МАУ закриває низку східних рейсів

Також "Знай.ua" писав, що на польському кордоні застрягли 10 виснажених тигрів