У Вітебську суд засудив до смерті Віктора Павлова. Це другий смертний вирок у Білорусі, який оголосили в 2019 році.

Інформацію повідомляє Мінська правозахисна група "Весна", передає Радіо Свобода.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У повідомленні говориться, що суд у Вітебську визнав Віктора Павлова винним у вбивстві двох жінок похилого віку в грудні 2018 року і засудив його до смерті.

страта

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Прекрасна новина!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

50-річний чоловік визнавав свою провину і просив суд зберегти йому життя. Павлов – другий засуджений до смертної кари в 2019-му після 36-річного Олександра Йосиповича, якого визнали винним у вбивстві двох дівчат у минулому році.

Нагадаємо, що спецслужби Ірану заявили про те, що заарештували 17 агентів, які працювали на ЦРУ. Про це повідомляє державне телебачення Ірану. Офіційний представник контррозвідки повідомив, що деякі із заарештованих були засуджені до смертної кари.

Як повідомляв Знай. ua, колишній радянський розвідник заговорив про повернення Криму.

Також Знай. ua писав, що США готує світовий розкол ортодоксальної християнської церкви.