В українських Карпатах знову намело снігу, жителі гірських областей чи не єдині, хто бачив справжню снігову зиму в цьому році, адже по всій країні снігових опадів було не дуже багато. Синоптики повідомляють, що на деяких ділянках намело більше метра снігу, а температура опустилася до 5 градусів морозу. Крім того, регіон потерпає від сильного вітру з поривами до 40 м/с.

У відділі гідрологічних прогнозів України повідомили, що найбільше опадів у вигляді снігу обрушилася на горі Пожижевська. Там снігові покриви досягають у висоту 36 і навіть 1,33 сантиметра. А температура повітря опустилася до 4,8 градуса морозу. На станції Плай висота снігу становить 31-76 сантиметрів, а температура повітря опустилася до 4,6 градуса морозу. Також присутні пориви вітру на вершині – 16-28 метрів в секунду. Крім того, завалило снігом і більш відому гору Драгобрат, там випало 1,23 метра снігу і лютують заметілі.

За даними сніголавинних станцій станом на 08:00 23.02.2020 🏔️на Сл #ПОЖЕЖЕВСЬКА: температура повітря: -4,8°С, вітер:...

Geplaatst door Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах op Zondag 23 februari 2020

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на Україну насувається циклон, синоптики радять приготуватися до складних погодних умов.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зима наостанок нашкодить в Україні – синоптики обіцяють сильні морози в найближчі дні.

Також портал "Знай.ua" писав, що у мережі показали вражаючі кадри із засніженої Говерли.