Гороскоп на 3 березня Овен

Ви настільки активні, що починаєте дратувати оточуючих, от тільки це не повинно вас хвилювати. Постарайтеся просто не звертати уваги на зітхання.

Гороскоп на 3 березня Телець

Вас практично неможливо винести, надто високим стала ваша зарозумілість. А такі речі дуже дратують оточуючих.

Гороскоп на 3 березня Близнюки

Вам варто відмовитися від спонтанності, так як вона не принесе вам приємних речей. Краще нехай інші думають, що ви нерішучі, але не дурні.

Гороскоп на 3 березня Рак

Більшу частину дня присвятіть сну і їжі. Постарайтеся запастися енергією, так як вона вам ще знадобиться у найближчі дні.

Гороскоп на березень

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на 3 березня Лев

Вам буде дуже складно впоратися зі своїм же уявою і картинами, яке вона вам малює. Постарайтеся вести себе стриманіше.

Гороскоп на 3 березня Діва

Діви в цей день буде більш уразливі, ніж їх звикли бачити. Не варто дуже ретельно підходити до ситуації, що склалася, для вас досить просто спостерігати.

Гороскоп на 3 березня Терези

У вас не будуть виходити ні справи в бізнесі, ні в звичайній роботі. Тому краще займіться особистими відносинами, може хтось з друзів підкаже вам щось цікаве.

Гороскоп на 3 березня Скорпіон

Для вас цей день буде дуже поганим, але ви самі його таким для себе зробите. Насправді проблем навколо вас не існує, вони всі тільки у вас в голові.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Гороскоп на 3 березня Стрілець

Стрільці вже зробили достатньо, і не вийде сьогодні зробити ще більше. Можете довіритися своїй інтуїції і зайнятися чимось іншим.

Гороскоп на 3 березня Козеріг

У вашому житті настане період, коли нікого не хочеться бачити і чути. Це вам не завадить, але не варто так сильно засмучуватися через дрібниці.

Гороскоп на 3 березня Водолій

Зірки радять вам подружитися зі своєю головою або хоча б укласти з нею перемир'я. Саме обережність і дисциплінованість зможуть допомогти вам.

Гороскоп на 3 березня Риби

У вас з'являться сили на себе і на інших. Ось тільки навряд чи ви зможете їх правильно розподілити і все одно відключитеся ще до кінця дня.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, Новосад Ганна запропонувала карати школярів і вчителів за порушення академічної чесності. Тепер отримають на горіхи і ті, хто списував, і ті, хто роздавав оцінки наліво і направо.

Також Знай.ua писав, українцям не в перший раз говорять, що ціни на газ знижуються, ось тільки багато хто не тільки не помічають зменшення тарифу, але ще й бачать у платіжках все більші суми. Експерти розповіли, як не дати себе обдурити.

Нагадаємо, одна дуже популярна служба доставки в Україні більше не працює. Що відбувається з компанією не зрозуміло, але отримати посилку неможливо, а її працівники бунтують і вимагають виплатити їм заробітні плати, які заборгували.